-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas begundydamas merginas laidoje „Kitas!“ išsirengė iki trumpikių

Populiarusis LNK pasimatymų šou „Kitas!“ pakvipo meksikietiškais prieskoniais, kai į pasimatymų laviną leidosi nuo pat mažų dienų gitaros iš rankų nepaleidžiantis ir tikrų tikriausias meksikietiškas serenadas dainuojantis Karolis.
Karolis
Karolis / LNK nuotr.
Temos: 1 „Kitas!“

„Ir tik liūdėt nereik, viskas pasikeis, juk gyvenimas juda į priekį. Ir vėl saulutė švies ir drugeliai žais, svarbiausia nereikia liūdėti“ – serenadas vieną po kitos traukė Karolis, iš pradžių pasipuošęs meksikietiškais apdarais, vėliau išsirengęs iki vienų trumpikių! Merginos negalėjo atsistebėti – į pasimatymą ėjo vaikino „kabinti“, o pamačiusios Karolį, liko stovėti žado netekusios ir klausytis jaunojo džentelmeno gražbylysčių.

„Tu tokia fantastiška ir tavo akys kokios gražios. Jeigu aš tau pasiūlyčiau šiandien tuoktis, ką tu atsakytum?“ – kuo rimčiausiai vienos iš merginų klausė devyniolikos metų muzikantas, panašu, laidoje siekęs ne tik gerai praleisti laiką, bet ir susirasti būsimą žmoną.

Tuo tarpu laidoje „Kitas!“ dalyvavusi Kauno žvaigždė Vesta į pasimatymų šou sako ėjusi ne vyro ieškoti: „Noriu savo mamai įteikti didžiausią dovaną – padainuoti iš televizoriaus ekrano.“

Vestos svajonė išsipildė su kaupu – mergina eteryje ne tik padainavo, bet ir iš gausybės jaunuolių savo svajonių jaunikį susirado! Vaikinai alpo nuo Vestos grožio ir niekaip negalėjo suprasti, kaip Kaunas galėjo slėpti tokį perlą?

Kuo gražuolė dainininkė nustebins vyrukus bei kurį scenos grandą Vesta išsirinks – Antaną, Marijoną ar Eimantą? Ar susiras Karolis žmoną? Visi atsakymai laidoje „Kitas!“ pirmadienį ir antradienį 20.40 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius