-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Mia dėl smurto kreipėsi į policiją: „Ketverius metus gyvenau tarsi kalėjime”

Viena garsiausių Lietuvos dainininkių Vilija Pilibaitytė-Mia (35 m.) prisipažino, kad ketverius metus kentė vyro Nerijaus Antanavičiaus psichologinį smurtą. Vyras ją ne kartą buvo įkalinęs namuose, atimdavo telefoną, slėpdavo automobilio raktelius ir žemindavo. Garsi dainininkė neapsikentusi sutuoktinio elgesio pagalbos ieškojo teisėsaugos institucijose. Vis dėlto, pasak Mios, policijos pareigūnai jos nesugebėjo apginti.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / LNK nuotr.

„Aš ketverius metus jaučiausi tarsi kalėjime. Mane žemino, vertė jaustis menkaverte. Aš esu daug kartų patyrusi psichologinį smurtą. Man labai reikėjo pagalbos, tačiau niekas nepadėjo. Aš kreipiausi į policiją.

Tie, kurie turi saugoti, ginti ir padėti, tik juokėsi. Labai gerai atsimenu, kai vieną kartą nuvažiavusi į policiją prašyti pagalbos grįžau dar labiau sužlugdyta. Grįžti ir nesupranti, kodėl apskritai ten važiavai“, – laidoje „Ant bangos“ prisipažino oficialių skyrybų su sutuoktiniu siekianti dainininkė.

Išskirtinio balso savininkė interviu atskleidė, kad su vyro pažeminimais taikstėsi tikėdamasi, kad šis pasikeis, o aplinkiniai tik stebėdavosi – iš kur moteris turi tiek kantrybės. Gerokai sulysusi, tačiau pagaliau, kaip pati sako, išėjusi į laisvę atlikėja šiandien siekia palaidoti slogius prisiminimus ir tikisi, kad jos karti patirtis paskatins moteris nekentėti smurto.

Dainininkė pripažino, kad jos santuoka su Nerijumi Antanavičiumi buvo didelė klaida: „Niekada nereikia puoselėti tuščių vilčių, kad žmogus pasikeis. Jis gali pasikeisti trumpam, tačiau niekada neišsižadės savęs ir vis tiek sugrįš prie savo įpročių elgtis taip, kaip yra įpratęs“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius