-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Monika Marija skiriasi su „Elitaz“: pradeda naują etapą

Po daugiau nei dvejų metų darbo kartu baigiasi „Elitaz music“ ir Monikos Marijos bendradarbiavimas. Vyriausiasis kūrybos namų prodiuseris Gediminas Jaunius mano, kad su atlikėja Monika Marija jų keliai neabejotinai dar susikirs.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Asmeniškai džiaugiuosi Monikos Marijos karjera, kuri, bendrų mūsų pastangų dėka, susiklostė išskirtinai sėkmingai. Tikiuosi, jog ir toliau jos talentas spindės ryškiai ir vis platesnėse kūrybinėse erdvėse. Monika Marija visuomet bus svarbi „Lietuvos balso“ šeimos dalis. ELITAZ komandos vardu linkiu jai sėkmės savarankiškai tęsiant karjerą, neabejoju – dar ne kartą susitiksime bendruose projektuose“, – sakė G.Jaunius.

Apie išsiskyrimą su savo prodiuserine kompanija „Elitaz“ ji pasakojo Mantui Katleriui, laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, kur pripažino, kad skyrybos vyksta tuomet, kai atsiranda noras judėti skirtingomis kryptimis.

LNK nuotr./Donatas Montvydas ir Monika Marija Paulauskaitė
LNK nuotr./Donatas Montvydas ir Monika Marija Paulauskaitė

„Aš visada buvau kaip po vištos sparneliu. Manimi labai rūpinosi ir niekada nieko netrūko, patekau tarp savo srities profesionalų – man labai labai pasisekė,“ – kalbėjo Monika Marija, paklausta, ar apie savo vadybą gali pasakyti ką nors blogo.

Dainininkė sako, kad dabar pradeda naują etapą – tad jaučiasi susijaudinusi ir labai laiminga. Dėl karantino Monika Marija galėjo dar daugiau laiko skirti kūrybai, o netrukus pasirodys ir nauja jos daina.

„Bet aš nežinau kaip bus, nežinau kaip keisis mano stilius. Mano nuomonė nuolat keičiasi ir gal aš pradėsiu leisti daug skirtingo stiliaus dainų, o gal – atrasiu vieną nišą, nežinau...“, – atvirauja Marija.

Per dvejus „Elitaz“ darbo su Monika Marija metus kartu įgyvendinta fenomenaliai daug – po pergalės „Lietuvos balse” Monikos Marijos populiarumas įsižiebė akimirksniu: debiutinis albumas, šeši autoriniai singlai, sukurti su geriausiais Lietuvos ir Švedijos muzikos kūrėjais, tarp kurių milijonus peržiūrų skaičiuojantis singlas „Light On”.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija

Taip pat atlikėja klausytojams pateikė net keturis vaizdo klipus, jos laukė finalas trijose nacionalinėse „Eurovizijos” atrankose, prizinė vieta tarptautiniame prestižiniame konkurse „Cerbul de Aur 2019” Rumunijoje; net keli nacionaliniai turai: 2018 metų turas po didžiąsias šalies arenas, antrasis koncertinis turas 2019-aisiais apėmė net 16 Lietuvos miestų; ryškus vaidmuo koliažinėje operoje „Mažvydas“.

„Ne kartą esu sakiusi, kad „Lietuvos balsas“ taip negrįžtamai pakeitė mano gyvenimą, kad, atrodo, nebeprisimenu, koks jis buvo prieš tai. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad šiame projekte sutikau komandą ir žmones, su kuriais iki šiol dirbome kartu.

Per pastaruosius kelerius metus turėjau galimybę išmokti įdomiausią savo gyvenime kursą, kuriame labai daug sužinojau. Už tai esu dėkinga komandai ir tikiuosi, kad toliau vieni kitus palaikysime kūrybos pasaulyje!“, – sako Monika Marija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius