-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dainų dainoje“ laukite intrigėlių!

Šviesiaplaukė gražuolė Ingrida Martinkėnaitė iš grupės „69 danguje“ naujienų portalui 15min.lt papasakojo, kaip pastarosiomis dienomis įtemptai ruošėsi nacionalinio dainų konkurso „Dainų daina“ finalui bei pažadėjo žiūrovams intrigų.
„69 danguje“ džiaugiasi
Grupė „69 danguje“ žada parodyti yra tikroji konkurencija. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 „69 Danguje“

Mergina neslėpė, kad paskutinės dienos prieš lemiamąjį finalą, kai paaiškės, kuris atlikėjas ar grupė atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse Maskvoje, buvo ganėtinai įtemptos. „Buvo daug chaoso, labai didelis tempas“, – kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Mėgino atsipalaiduoti

Dainininkė prasitarė atradusi būdą, kaip numalšinti įtampą bei nerimą. I.Martinkėnaitė keletą dienų mėgavosi SPA malonumais. „Ir vakar, ir užvakar buvau nuvažiavusi paplaukioti baseine, pasikaitinti pirtyse, pasilepinti įvairiomis procedūromis. Reikėjo laiko sau, bent šiek tiek, nes norėjosi atsipalaiduoti, ypač prieš „Dainų dainos“ finalą“,  – pasakojo mergina.Bus ir šiokia tokia intrigėlė. - žiūrovams žada I.Martinkėnaitė

Nors dainininkė ir stengėsi atsipalaiduoti, pailsėti, tačiau 15min.lt tikino, kad vis tiek jaučia įtampą. Mat šeštadienį populiari merginų grupė net tris kartus pasirodo scenoje.

„Iš pradžių koncertuosime viename Vilniaus prekybos centre. Po koncerto skubėsime į „Dainų dainos“ filmavimą. Jeigu ir laimėtume, nebus laiko džiaugsmui ir šventimui, nes iškart išvyksime į Marijampolę. Ten laukia koncertas naktiniame klube „Luna“. Simboliška, ten vyko pirmasis grupės „69 danguje” koncertas, bus smagu viską prisiminti”, – pasakojo I.Martinkėnaitė

Daugelio apklausų internete rezultatai parodė, kad „Dainų dainoje“ „69 danguje“ merginos laikomos vienomis iš favoritų. Nors gražuolės ne kartą kalbėjo pasitikinčios savo jėgomis, tačiau Ingrida prasitarė net dabar jaučianti jaudulį.

„Šiandien visur labai skubame. Jau dabar daromės šukuosenas, ruošiamės, grimuojamės. Nenorime niekur vėluoti. Tikimės, kad kaip laikrodukai, visur šiandien būsime laiku. Jaudinuosi. Šiandien labai svarbi diena ir visko tiek daug“, – atviravo gražuolė.

Laimėti nesitiki

Paklausta, ar šįvakar tikisi nugalėti, I.Martinkėnaitė nebuvo optimistiška. „Jaučiu kažkokį sumišimą. Bent jau aš nesitikiu laimėti. Dainuosime greta tokių grandų kaip Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė bei Sasha Son“. Nors dainininkė mano, kad perspjauti tokias garsenybes nelengva, tačiau užtikrino, kad konkurentai pajus, ką reiškia varžytis su „69 danguje“. „Konkurenciją mes jiems tikrai sudarysim“, – kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Paraginusi visus „Dainų dainoje“ balsuoti už gupę „69 danguje“, gražuolė atskleidė: „Bus ir šiokia tokia intrigėlė.“ Paklausta, ką grupės merginos sumanė ir kuo vėl nustebins Lietuvos televizijos žiūrovus, Ingrida papasakoti nepanoro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius