Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dariaus Kasparaičio žmona pagimdė berniuką: tai jau šeštas ledo ritulininko vaikas

Ledo ritulio žvaigždės Dariaus Kasparaičio šeimoje – džiugios žinios. Su 11 metų jaunesne žmona, buvusia Švedijos krepšininke Lisa Carrol sportininkas susilaukė sūnaus, praneša 15min.
Darius Kasparaitis su žmona Lisa Carrol
Darius Kasparaitis su žmona Lisa Carrol / Asmeninio albumo nuotr.

Majamyje, Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenantis D.Kasparaitis džiugia žinia pasidalino ir su savo gerbėjais. Socialiniame tinkle paviešinęs nuotrauką, kurioje ant rankų laiko naujagimį, jis rašė:

„Džiaugiuosi galėdamas pranešti apie naują šeimos narį Kasparaičių šeimoje. Berniukas Parkeris gimė gegužės 17 dieną. Mama ir Parkeris jaučiasi puikai, tėtis – labai pavargęs. Tai yra šeštas vaikas tėčiui ir penktas – mamai. Manau, jau gana.“

Apie tai, kad L.Carrol laukiasi, 15min rašė dar vasario mėnesį. Tuomet naujiena apie nėštumą lietuvio sportininko žmona pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje. Čia ji publikavo kelias nuotraukas.

„Radau šią nuotrauką, kurioje – aš ir mano mažylis Miles, nufotografuotą tą dieną, kai jis gimė. Negaliu sulaukti, kada pasaulį išvys septintas mūsų šeimos narys. Ar kas nors dar šįmet laukia šeimos pagausėjimo?“ – prie vienos iš nuotraukų rašė ji.

15min primena, kad iš pirmos santuokos D.Kasparaitis turi dukrą Elizabeth Marią, o su dabartine žmona, buvusia Švedijos krepšininke, Lisa Carrol jiedu augina dabar jau keturis vaikus: dvynukes Liv ir Lilly, sūnų Marley Joną ir 2014 metais gimusį Milesą Adamą.

Stop kadras/Darius Kasparaitis
Stop kadras/Darius Kasparaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius