Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darjušas Ispanijoje krepšininkus mokys lietuvių kalbos

Kitą sezoną krepšininkas Darjušas Lavrinovičius su šeima keliasi į Ispaniją, kur žais Madrido „Real“ komandoje. Vyras žino, kad nemokant kalbos šįkart pradžia bus sudėtingesnė nei Rusijoje, tačiau tiki, kad tik iki tol, „kol klubo narius išmokysiu lietuviškai“, rašo žurnalas „Žmonės“.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Madridas Ispanija

„Pirmus mėnesius, kol klubo narius išmokysiu lietuviškai, bus sunkoka, bet paskui viskas bus gerai“, – šmaikštauja Darjušas.

Jis tiki, kad iš pradžių galės susikalbėti angliškai, o vėliau ims suprasti ir ispaniškus žodžius. Tuo tarpu sportininko žmona Edita norėtų lankyti ispanų kalbos kursus, tačiau nėra tikra, ar ją išleis jųdviejų mažyliai. Gal jiems padės ten turimi draugai?

„Taip, turime. Ronaldo, Kaka, – toliau juokiasi Darjušas, išpažindamas savo simpatiją Madridui. – Man labai patinka Madridas, Barselona. Ten bus šilta žiemą. Maskvoje – vien dulkės, labai didelis eismas. Rusijoje gyventi su vaikais nebuvo komfortiška.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius