Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Degustacinėje vakarienėje būrys žinomų žmonių skanavo burgerių

Kristina Tarasevičiūtė ir Matynas Vaidotas, Eglė Skrolytė, Solveiga Mykolaitytė, Dileta Meškaitė su Donatu Kisieliumi
Vido Černiausko nuotr. / Kristina Tarasevičiūtė ir Matynas Vaidotas, Eglė Skrolytė, Solveiga Mykolaitytė, Dileta Meškaitė su Donatu Kisieliumi
Šaltinis: 15min
2
Skaitysiu vėliau
A A

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje būrys žinomų žmonių svečiavosi neseniai duris atvėrusiame mėsainių restorane – čia buvo surengta degustacinė vakarienė.

Daugiau 15min Vardai naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Vilniuje, Žirmūnuose „Ogmios mieste“ įsikūrusiame restorane „Drama Burger Smokehouse“ kviestiniai svečiai skanavo įvairių rūšių burgerių. Kai kurie buvo ruošiamų iš pastrami mėsos – devynias dienas marinuotos, brandintos ir rūkytos jautienos krūtininės. Svečiai taip pat skanavo pagal pastrami tradicijas ruoštos antienos, kuri puikiai derėjo su špinatais, karamelizuotais svogūnais ir naminiu šoninės majonezu.

Vido Černiausko nuotr./Solveiga Mykolaitytė
Vido Černiausko nuotr./Solveiga Mykolaitytė

„Man burgeriai asocijuojasi su Amerika, – sakė modelis Solveiga Mykolaitytė. Itin savo kūno linijas prižiūrinti moteris smaguriauti daug kalorijų turinčių maistu leidžia tik retomis progomis. – Keisčiausią mėsainį savo gyvenime valgiau Niujorke. Meniu prie kiekvieno mėsainio rašė, kiek yra kalorijų. Mano išsirinktame buvo 2500... Pamenu, kad jame buvo kiaušinis, steikas, kumpis, keletas rūšių sūrio. Net nepamenu, iš kelių aukštų jis susidėjo. Nesugebėjau įveikti tokio dydžio mėsainio, tokios porcijos ne man“, – juokėsi modelis.

Vakaro nepraleido ir fotografas Gediminas Žilinskas su drauge Deimante Kazėnaite. Žinoma vizažistė pasakojo, jog namie mėsainių niekuomet negamina. „Tai toks patiekalas, kurį gerai gali padaryti tik profesionalai. Todėl su savo draugu mieliau einame į miestą pavalgyti. Kam vargti namuose, kai restorane patiekalu tikrai nenusivilsi“, – pasakoja D.Kazėnaitė.

Vido Černiausko nuotr./Deimantė Kazėnaitė
Vido Černiausko nuotr./Deimantė Kazėnaitė

Visą pasaulį išmaišęs kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius keisčiausią mėsainį valgė viešėdamas JAV. Jis buvo itin sveikuoliškas, mat bandelę atstojo… avokadas! „Esu didelis mėsainių gerbėjas“, – šypsosi R.Širvinskas-Makalius.

Balerina Kristina Tarasevičiūtė ir aktorius Matynas Vaidotas neslepia, jog jiems vienas didžiausių gyvenimo malonumų yra skaniai pavalgyti. Nors menininkų pora dažnai pasilepina ir mėsainiais, tačiau antienos pastrami mėsainis jiems buvo dar neatrastas skonis.

Vido Černiausko nuotr./Martynas Vaidotas ir Kristina Tarasevičiūtė
Vido Černiausko nuotr./Martynas Vaidotas ir Kristina Tarasevičiūtė

„Visada save vadinome tradicinio mėsainio gerbėjais. Tačiau taip paruošta antiena mus itin nustebino“, – sako pora.

Įvertinti naujojo restorano taip pat užsuko dainininkė Dileta Meškaitė su vyru Donatu Kisieliumi, dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne, laidų vedėja Eglė Skrolytė, žurnalistė Daiva Žeimytė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Komentarai: 2
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką