-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas apie Rūtos Ščiogolevaitės byrančią santuoką: „Žinojau apie jų konfliktus“

Penktadienio rytą nuaidėjus žiniai apie atlikėjos Rūtos Ščiogolevaitės ir finansų konsultanto Rolando Damijonaičio šeimos krizę, šokėjas Deividas Meškauskas, buvęs Rūtos mylimasis, neslėpė – situacija jam jau kuris laikas buvo žinoma. 15min jis papasakojo apie tai plačiau.
Deividas Meškauskas, Rolandas Damijonaitis, Rūta Ščiogolevaitė
Deividas Meškauskas, Rolandas Damijonaitis, Rūta Ščiogolevaitė / Akvilės Razauskienės nuotr., žmonės.lt nuotr.

15min primena, kad, portalo žiniomis, dėl namuose kilusio konflikto R.Ščiogolevaitė kreipėsi į policiją net kelis kartus, o apie santykių krizę kalbama jau kuris laikas.

Informaciją apie nesklandumus namuose patvirtino policijos atstovai. Jų duomenimis, pirmasis iškvietimas į Vilniaus miesto rajoną gautas rugpjūčio 8-ąją. Pranešama, kad policija kviesta sutuoktiniui neįsileidus į namus. Tą pačią dieną į policiją kreiptasi dar kartą.

Vis dėlto po kelių dienų policijai skambino ir R.Ščiogolevaitės sutuoktinis Rolandas. Anot policijos atstovų, pranešta, kad vyras su dviem mažais vaikais užsidarė namuose, o žmona kartu su savo mama esą bandė laužtis į vidų.

Tyrimas nepradėtas, nes namuose smurto atvejų nebuvo užfiksuota. 15min susisiekus su R.Ščiogolevaite, ji komentuoti situacijos nesutiko, teigdama, kad jau ne vienerius metus laikosi pozicijos apie asmeninį gyvenimą nekalbėti.

15min žinią apie trupančius jau daugiau nei šešerius metus susituokusios poros santykius patvirtino ir buvęs Rūtos mylimasis Deividas Meškauskas.

Kaip pasakojo šokėjas, jo keliai su Rūtos šeima susikerta tik todėl, kad Rūta su Rolandu augina jų bendrą sūnų. Tiesa, to pakako, kad susidarytų nuomonę apie R.Damijonaitį.

„Aš žinojau apie konfliktus, bet nežinojau, dėl ko jie vyksta, ar Rūta su Rolandu skiriasi, ar susitaiko“, – 15min komentavo vyras.

Kaip teigė jis, su Rūta šiuo metu tenka palaikyti ryšius tik dėl sūnaus. Tiesa, moteris apie asmeninį gyvenimą neatvirauja net sūnaus tėvui.

Akvilės Razauskienės nuotr./Deividas Meškauskas
Akvilės Razauskienės nuotr./Deividas Meškauskas

„Aš jos net neklausiau apie tai, nes čia ne mano reikalas, o jeigu ir paklausčiau, tai nemanau, kad ji pasakotų“, – teigė D.Meškauskas.

Konflikte tarp sutuoktinių Deividas iš dalies stojo į Rolando pusę ir sklindančiomis kalbomis apie galimą psichologinį smurtą netikintis.

„Aš netikiu (smurto atveju), nes Rolandas išmintingas žmogus ir jis moka sulaikyti savo emocijas. Nemanau, kad jis galėtų smurtauti“, – svarstė vyras. „Manau, kad kartais prieš Rūtą užtenka tik truputį balsą pakelti, jeigu įtampa ar stresas nebelaiko, ir jai tai jau vadinasi smurtu“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius