-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas: vakaras su kompanija prie laužo – tobula pramoga

Vasaros metas neretam pramogų pasaulio atstovui – intensyvus darbymetis. Šokėjas Deividas Meškauskas pasakoja, jog keliauti ir atostogauti mėgsta, tačiau yra įpratęs nuolat dirbti ir treniruotis, tad nuo ilgų atostogų tikriausiai išprotėtų.
Šokėjas Deividas Meškauskas
Šokėjas Deividas Meškauskas / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Paklaustas apie šios vasaros planus, Deividas atsidūsta: „Šiuo metu laukia tiek darbų, jog galvoti apie atostogas nėra laiko... Tačiau poilsis reikalingas visiems. Praėjusiame šokių projekte laimėto prizo – kelionių agentūros dovanų čekio – dar neišnaudojome, tad šį birželį ketinu leistis į kelionę ir taip šiek tiek nuo visko atsipūsti“, – pasakoja šokėjas.

23-ejų D.Meškauskas pripažįsta, jog jam netenka dažnai ilsėtis užsienyje, tačiau dėl to kartėlio nejaučia – atostogos Lietuvoje vaikinui yra taip pat labai malonios. „Iš tiesų, dažnai atostogauti užsienyje man nėra tekę. Svečias šalis dažniau lankyti tekdavo šokių konkursų bei varžybų metu. Ir šiaip nesu kaprizingas. Esu kilęs iš Anykščių, augau apsuptas gražios lietuviškos gamtos ir ją labai vertinu. Jeigu atvirai, man labai patinka neįmantrus poilsis prie ežero ar upės, o vakarai su kompanija prie laužavietės yra tobula pramoga“, – teigia Deividas.

Šokėjas pasakoja, jog pinigus protingiau išleisti svarbesniems dalykams, nei kelionėms. Pasak Deivido, mokėti tūkstančius tam, kad gerdamas kokteilius pagulėtum paplūdimy kitoje šalyje, yra kvaila. „Žinoma, visai kas kita, jei brangios atostogos leidžia iš arčiau pažintį lankomą šalį bei jos kultūrą“, – sako D.Meškauskas.

Jei galėtų rinktis, šokėjas norėtų pažinti Tailandą, Ispaniją ir JAV. „Savo egzotika, gamtos grožiu bei neįprasta kulinarija mane traukia Tailandas. Ispanija – šalis, kurioje šokis užima didžiulę svarbą visuomenėje. O kur dar draugiški ir paslaugūs žmonės, nuostabi gamta. Žvelgiant iš profesinės pusės, svajoju nuvykti į Ameriką. Juk tai neribotų galimybių šalis!“ – mintimis dalijosi D.Meškauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius