-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivis ir Klaipėdos choras skuba užkariauti Žemaitijos (video)

Kiekvienas choras nori kuo geriau atstovauti savo miestui ir įrodyti, kad jo krašte gyvena labiausiai jam atsidavę žmonės. Šią savaitę Deivis ir dangiškas Klaipėdos choras ėmėsi iniciatyvos garsinti savo miestą. Deivis sako, kad jų choras atstovauja ne tik Klaipėdai, o ir visai Žemaitijai, todėl nori prašyti visų pajūrio gyventojų balsų.
Deivis
Deivis / TV3 nuotr.

Gavę įvairių klaipėdiečių ir įmonių vadovų paramą „Chorų karų“ dalyviai nusifilmavo reklamos klipe ir įsiamžino fotografijose. Dangiškojo choro filmuką galima pamatyti visuose populiariuose socialiniuose tinklalapiuose. Taip pat choro vadovai tariasi, kad šią reklamą transliuotų didžiausi prekybos centrai ir lauko reklamos stendai. Garsinė reklama jau kviečia palaikyti klaipėdiečių ir jų žvaigždės Deivio.

„Klaipėdos choras nusiteikęs itin karingai ir ėmėsi visų rinkodaros triukų, kad kuo plačiau paskleistų žinią apie save. Be reklaminio vaizdo klipo, choristai paprašė Sauliaus Jokužio spaustuvės paruošti lipdukų „Aš balsuoju už Klaipėdą“. Juos penktadienį išėję į gatves dalys praeiviams ir klijuos ten, kur žmonės leis“, – pasakoja TV3 projekto „Chorų karai“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

„Mes laimingi, kad galime atstovauti savo miestui ir jį garsinti. Džiugu, kad, kur tik ėjome, visur buvome sutikti labai gražiai, durys visur mums buvo plačiai atveriamos“, – pasakoja Deivis. Kadangi šis projektas yra skirtas labdarai, klaipėdiečiai nori dainas dovanoti savo miesto gyventojams. Jie nusprendė kiekvieną savaitę aplankyti vis kitą įstaigą, kuri žada su malonumu klausytis jų dainų.

„Šią savaitę mes vykstame koncertuoti į Klaipėdos ligoninę“, – sako choristai.

Dangiškos spalvos choras nepamiršta ir šeštadienio pasirodymo, todėl žiūrovus ir komisiją nori nustebinti ypač sudėtingu kūriniu.

„Meilės dienai pasirinkome labai sudėtingą kūrinį. Vakar iki dvylikos mokėmės su choristais savo partijas. Šį kartą dainuosime net devyniais balsais. Net pamaniau, ir kam reikėjo tokio sudėtingumo kūrinį pasirinkti, bet mūsų choras geras, mes sugebėsime, tikiuosi, komisija ir žiūrovai mūsų lygį įvertins“, – sako Deivis, su komanda repetuojantis legendinės grupės „Queen“ dainą „Somebody to Love“.

Entuziastingas Klaipėdos choras ir jausmingas jų pasirodymas „Chorų karuose“ – šeštadienį, vasario 13 dieną, 19 val. tiesiogiai per TV3.

Reklaminis Klaipėdos choro klipas:

VIDEO: KLAIPĖDOS CHORAS FOTOSESIJA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius