Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl ugnikalnio išsiveržimo „Junior“ narė pavėlavo į dukters krikštynas

Praėjusią savaitę Londone pas seserį viešėjusi grupės „Junior“ narė Rosita Paulauskaitė šios, atrodė, nieko netikėto nežadančios kelionės metu patyrė nelauktų nuotykių. Islandijoje išsiveržus ugnikalniui, dainininkė neteko galimybės laiku grįžti namo ir dalyvauti dukrytės Lukrecijos krikštynose bei savo pačios gimtadienio šventėje šeštadienį.
„Junior“ nariai (iš kairės) Mintarė, Rosita ir Andrius
„Junior“ nariai (iš kairės) Mintarė, Rosita ir Andrius / „Melodijos“ nuotr.

„Namuose turėjau būti ketvirtadienį, tačiau skrydis buvo dukart atšauktas. Planus spėti į šventes teko palaidoti, tačiau turėjau viltį parsirasti namo sekmadienį. Paskui ėmiausi ieškoti maršrutinių autobusiukų, tačiau laisvų vietų juose nebebuvo, – peripetijomis dalijosi Rosita. – Tiesą pasakius, tomis dienomis jau neturėjau noro nei vaikščioti po Londoną, nei eiti apsipirkti. Sėdėjau ir nerimavau svarstydama, kada gi pagaliau atsidursiu namuose.“

Galų gale atlikėjai pavyko susitarti su maršrutinio autobusiuko vairuotoju, vežančiu keleivius į Lietuvą.

„Pasiskambinusi pasiteiravau, ar jis kartais ne klaipėdietis. Pasirodė, kad taip! Tuomet pirmąkart gyvenime paprašiau pagalbos kaip kraštietė kraštiečio. Arūnas – toks vairuotojo vardas – rizikavo mane veždamas: kas išmano, tas supras kodėl. Tad juo labiau esu jam dėkinga“, – sakė Rosita.

Sekmadienį, įveikusi Lamanšo sąsiaurį, ji autobusiuku pervažiavo Prancūziją, Belgiją, Olandiją, Vokietiją ir Lenkiją. Klaipėdoje „Junior“ lyderė atsidūrė antradienio rytą – peršalusi ir kosėjanti, bet laiminga.

„Kompanija susirinko labai smagi. Be to, kelionės metu gavau pavairuoti – niekas nenorėjo stoti, troškome kuo greičiau parsirasti namo, tad keliasdešimt kilometrų Lenkijoje vairavau aš“, – sakė ji.

Vis dėlto keliaudama dainininkė nepamiršo ir muzikos reikalų. Pramogaudama Londono naktiniuose klubuose ji susipažino su italų didžėjumi, gyvenančiu Anglijoje.

„Man labai patiko jo grojama muzika, tad sutarėme, kad jis galėtų remiksuoti vieną iš „Junior“ dainų. Netrukus su Mintare ir Andriumi apsitarsime, kurią būtent dainą jam pateiksime. Rudenį ketiname koncertuoti Londone, tuomet planuotume scenoje pristatyti ir remiksą“, – sakė Rosita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius