Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dianą ir Arthurą suvedė aistra kultūrizmui: meilės istorija ir kuklios vestuvės

Prieš kelerius metus vos viena žinutė pradėjo tai, ką šiandien Diana ir Arthuras Mileriai vadina savo meilės istorija. Nors neseniai įvykusias vestuves pora nusprendė paminėti kukliai, tačiau jų gyvenimas į kuklų nė iš tolo nepanašus – ryški, sportiška ir nuolat naujais siekiais deganti pora bendro gyvenimo link ėjo koja kojom, juokdamasi, kad beveik net nesipyksta, nes santykiai tam per daug geri.
Diana ir Arthuras Mileriai
Diana ir Arthuras Mileriai / Asmeninio albumo nuotr.

Tame pačiame sporto pasaulyje besisukę Diana ir Arthuras vienas kitą pažinojo gerokai seniau nei įsižiebė pirmosios meilės žiežirbos. Vis dėlto viskam pradžią davė socialiniai tinklai – treneris moteriai parašė per instagramą.

„Iš pradžių susiskambindavome, o tada susitikome pusiaukelėje tarp Vilniaus ir Klaipėdos. Kaune susitikome pirmą kartą ir nuo to laiko pradėjome rimčiau bendrauti“, – prisimena ji.

Moteris nesikuklina ir tiesiai šviesiai sako, kad pirmiausia sužavėjo būtent vyro išvaizda. Jis jai pasirodė tvirtas, gražus ir turintis labai vyriškas bei raumeningas kojas. Tačiau Diana greitai suprato, kad išvaizda gali būti apgaulinga, todėl nusprendė kurį laiką prisilaikyti atstumo.

„Man gražūs vyrai tokį atgrasumą sukelia, nes atrodo nepasiekiami, pasikėlę, gali tik pasinaudoti. Iš pradžių labai atsargiai bendravau nepasitikėdama, o su laiku viskas pasitvirtino“, – džiaugiasi D.Milerė.

Mylimuosius dar labiau suartino bendra veikla kultūrizmo pasaulyje. Jie abu – asmeniniai treneriai, pasirodantys įvairiose varžybose.

„Kai mes susipažinome, aš kaip tik ruošiausi varžyboms. Mes kartu ruoštis neprisiruošiame, nes didelė atsakomybė, dviese sunkoka. Susitarėme, kad vienas ruošia, kitas palaiko, o tada – atvirkščiai“, – šypteli ji.

Asmeninio albumo nuotr./Diana ir Arthuras Mileriai
Asmeninio albumo nuotr./Diana ir Arthuras Mileriai

Galiausiai bendri tikslai padarė savo ir moteris išgirdo lemtingąjį klausimą: „Diana, ar tekėsi už manęs?“ Ir jis buvo užduotas ne tada, kada trenerė labiausiai to tikėjosi, o visiška staigmena virtusioje akimirkoje. Pasirodo, Diana nuolat galvojo, kad klausimas bus ištartas kokios nors kelionės metu, tačiau viską pakeitusi koronaviruso pandemija pamėtėjo Arthurui genialią idėją.

„Iš tikrųjų planavome važiuoti su draugais į kelionę, bet dėl koronos teko viską atšaukti. Visiems planams dingus, nuvažiavome su jais savaitgaliui į sodybą. Ir vieną dieną su laivu tiesiog išplaukėme pasiplaukioti.

Grįžusi vakare ant mūsų lieptuko pamačiau žvakes, staliuką ir šampaną. Priplaukus arčiau jis pasakė, kad eitume. Ten gražiai pasikalbėjome, o jam pasakius, kad mane myli, netrukus ir pasipiršo“, – nusikėlusi į gražios dienos akimirkas pasakojo Diana.

Asmeninio albumo nuotr./Diana ir Arthuras Mileriai
Asmeninio albumo nuotr./Diana ir Arthuras Mileriai

Moteris neslepia, kad tos dienos įvykiai jai tapo tikru netikėtumu. Ji nė nebūtų pagalvojusi, kad jos draugai gali būti tokie romantiški ir išradingi.

„Išplaukiant nieko nebuvo, o draugai suruošė mums atplaukiant. Aišku, kad norėčiau pakartoti. Juk iš pradžių galvojau, kad kelionėje sužadėtuvės bus, tai tada svarsčiau, kaip čia reikės suvaidinti, nes tikėčiausi“, – juokiasi trenerė.

Nuoširdžiai apie Arthurą atsiliepianti ir į gražiausius prisiminimus nugrimzdusi Diana patikina, kad kivirčų pora beveik nemato. Ji juokiasi, kad jie vienas kitą galėtų laikyti net broliu ir seserimi, nes nors ir yra skirtingi, tačiau labai gerai sutaria.

„Aš iš vienos pusės grubesnė ir šaltesnė, o jis – toks geresnis ir šiltesnis žmogus. Čia tokie skirtumai. Bet bendrai paėmus, esame labai panašūs, dabar ir iš pusės žodžių susikalbame“, – tikina ji.

Daugiau Dianos ir Arthuro Milerių akimirkų – galerijoje:

O ir vestuvių ceremonijos klausimu jie buvo greiti bei konkretūs – susirašė Kretingos metrikacijos skyriuje ir išvyko į kelionę. Nors svajojo tyliai ir slaptai atlikti visus deramus žingsnius, tačiau į naują gyvenimo etapą juos norėjo išlydėti ir patys artimiausi žmonės – tėvai bei seneliai.

„Pasakius tėvams, jie pasakė seneliams, tai šie pareiškė, kad primygtinai atvažiuos, čia kalbos nėra. Galiausiai išėjo taip, kad surengėme vakarienę kavinėje su tėvais rugsėjo 23 d. per mūsų metines. Pabuvome ir jau tą pačią naktį išskridome į kelionę“, – prisimena ji.

Asmeninio albumo nuotr./Diana ir Arthuras Mileriai
Asmeninio albumo nuotr./Diana ir Arthuras Mileriai

Pasiteiravus, kas ją ir Arthurą puošė vestuvėms, moteris neslepia, kad ir čia rinkosi paprastumą. Sunkumų galbūt iškilo tik dėl vyro švarko, kurį dėl raumeningo sudėjimo teko šiek tiek pataisyti.

„Nenorėjome daug išsileisti, nes planuojame kitais metais daryti šventę. Čia buvo toks simbolinis paminėjimas. O kai pagrindinę rengsime, tai ne sau, o draugams ir šeimai“, – atskleidžia ji.

Po vakarienės su artimaisiais naujai iškepta jaunavedžių pora išskrido medaus kopinėti į Turkiją. Tiesa, ir čia planus šiek tiek pakoregavo pandemija.

„Vasarą buvome Graikijoje, tai labai norėjome į Aziją varyti. Buvome nusižiūrėję. Tačiau dėl karantino labai sunku, daug labai popierizmų, todėl šiemet priėmėme tokį variantą, kad netektų karantinuotis“, – 15min paaiškina D.Milerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius