-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didieji pokyčiai“: operacija septyniasdešimtmetei atlikta be narkozės

„Didieji pokyčiai“ jau prasidėjo vyriausiai projekto dalyvei – greitai 70-ies metų jubiliejų švęsiančiai Reginai Rakauskienei. Alytiškei pensininkei „Sugiharos“ klinikos plastikos chirurgas Darius Radzevičius atliko veido tempimo ir vokų pakėlimo operaciją.
Regina Rakauskienė
Regina Rakauskienė / TV3 nuotr.

Operacija vyko be bendrinės narkozės – moteris  nemiegojo, bendravo su chirugu, teigiama TV3 išplatintame pranešime spaudai.

„Tokia nejautros forma buvo taikoma siekiant išvengti komplikacijų dėl garbaus dalyvės amžiaus ir kraujo spaudimo svyravimų. Televizijoje tai unikalus atvejis, tačiau mano, kaip plastikos chirurgo, veikloje tai įprastas būdas“,  –  pasakojo operaciją atlikęs  D. Radzevičius.

Garbaus amžiaus moteris atrankoje į projektą aiškino, jog šie metai jai yra ypatingi  –  netrukus ji švęs ne tik savo jubiliejų, o ir auksines vestuves, todėl ji nori švytėti ne tik iš laimės, bet ir dėl grožio.

„Iš prigimties esu labai aktyvi, noriu bendrauti su žmonėmis ir džiaugtis gyvenimu, tačiau dėl atstumiančios išvaizdos tai daryti vengdavau“,  – pasakojo R. Rakauskienė.

Didžiausios Reginos problemos, pasak jos pačios,  – raukšlės, užkritę akių vokai, trukdantys jai matyti kaip žaidžia jos anūkė, bei prasta dantų būklė, dėl kurios nuo vaikystės ją persekioja kompleksai ir baimė šypsotis.

Anot  D. Radzevičiaus, Regina po operacijos jaučiasi puikiai, žaizdos gyja ir dalyvė su nekantrumu laukia naujų pokyčių.

„Didieji pokyčiai“ – nuo birželio 1-osios per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius