Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dienos šviesą išvydo metus saugotos Katažinos Zvonkuvienės nuotraukos: „Labiau pasitikiu savimi“

Atlikėja Katažina Zvonkuvienė (39) socialiniame tinkle pasidalijo itin atvira fotosesija vandenyje. Nuotraukos, kuriuose K.Zvonkuvienė pasipuošusi balta, gėlėta suknele, o rankose laiko mėlynus hortenzijų žiedus iš karto sulaukė pagyrų socialiniuose tinkluose. Tiesa, fotosesija dainininkei tapo išbandymu – geriausi kadrai gimė stovint lediniame vandenyje.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr.

15min Katažina Zvonkuvienė pasakojo, kad fotosesija įvyko beveik prieš metus, praėjusios vasaros pabaigoje. Tačiau jai išvysti viešumą reikėjo tinkamos akimirkos, tad Katažina vis laukė, kada ji ateis.

„Mes, moterys, esame labai nenuspėjamos, kartais elgiamės taip, kaip jaučiame. Mane inspiravo pasikeitę orai ir nesibaigiantis lietus. Pagalvojau, kodėl nepasidalyti tuo, kas, mano manymu, yra gražu, jauku, moteriška ir tikra“, – apie fotosesiją kalbėjo K.Zvonkuvienė.

Dar viena priežastis, kodėl fotosesija pasirodė tik po kurio laiko – dalis jos buvo skirta asmeniniam naudojimui. Nuotraukas, kurios buvo kurtos koncertinei veiklai, gerbėjai jau išvydo.

Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Katažina sako esanti drąsi moteris, pasiryžtanti visiems nutrūktgalviškiems pasiūlymams. Fotosesijos vandenyje idėją pasiūlė fotografė Laima Kavaliauskaitė-Bernotė.

„Aš labai mėgstu iššūkius, bet juos turiu pajausti. Tai gali būti labai spontaniški dalykai. Galiu iškęsti viską, nebijau jokių prastų sąlygų, jei fotografas mato, kad netrukus bus tobulas kadras“, – atvirauja K.Zvonkuvienė.

Fotosesijos metu būta ne vieno iššūkio. Iš pradžių nuotraukos vandenyje nebuvo planuotos, tad ieškoti drabužių teko ekspromtu. Čia labai pagelbėjo Liepa Norkevičienė: „Važiuodama į fotosesiją užsukau pas Liepą į namus. Ji man paskolino suknelių.“

Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Tačiau tuo iššūkiai nesibaigė. Saulė tą vakarą greitai leidosi, tad fotografei Laimai teko skubėti fotografuoti ir ieškoti gražiausio kadro. Greitai atėjęs vakaras sukėlė rūpesčių ir Katažinai – kiek netikėtai jai pasidarė labai šalta.

„Nors buvo rugpjūčio pabaiga, bet jau buvo labai šalta. Taip šalta, kad man drebėjo žandikaulis. Fotografė juokavo, kad aš beprotė, dviejų vaikų mama, ir taip elgiuosi. Pati stovėdama tame vandenyje savęs klausiau, kodėl to nedariau anksčiau, kai buvo šilta, bet galiausiai supratau, kad man reikėjo adrenalino“, – fotosesiją prisiminė dainininkė.

Tačiau po fotosesijos namuose žmonos laukė Deivydas Zvonkus su karšta arbata, medumi ir citrina. Jis taip pat buvo paruošęs indą su karštu vandeniu, kuriame K.Zvonkuvienė šildėsi kojas.

Tiesa, tokios fotosesijos atlikėjai nėra dažnos. Katažina sako, kad jas rengia tik tada, kai reikia nuotraukų koncertams. „Nesu influencerė, drabužių nereklamuoju, tad ir fotosesijose dažnai nedalyvauju“, – juokauja K.Zvonkuvienė.

Paklausta, ar nebijojo sulaukti neigiamų aplinkinių reakcijų dėl to, kad pasidalijo labai asmeniškais kadrais, K.Zvonkuvienė sako komentarų jau seniai neskaitanti, svarbiausia – nieko nebijoti ir daryti taip, kaip liepia širdis.

Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Laimos Kavaliauskaitės-Bernotė nuotr./Katažina Zvonkuvienė

„Per tuos metus tapau atsparesnė komentarams, labiau pasitikiu savimi. Manau, kad tiesiog reikia save mylėti ir pasitikėti. Pakanka paprastos, visiškai nekaltos fotosesijos ir jau sulauki begalės kritikos. Yra tokia patarlė „Bijai vilko – neik į mišką“ – aš ja stengiuosi vadovautis“, – kalba K.Zvonkuvienė ir priduria, kad kol kas nesulaukė jokių nemalonių komentarų. Atvirkščiai – žmonės labai palaiko ir giria.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius