-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Diana Vapsvė ištaisė jaunystės klaidą: „Dešimt metų verčiau save nueiti į saloną“

Dizainerė Diana Vapsvė (33) penktadienį keturias valandas praleido tatuiruočių salono kėdėje. Iš pradžių planavusi pasidaryti tik vieną piešinį ant kūno, namo grįžo su dviem.
Diana Vapsvė
Diana Vapsvė / Asmeninio albumo nuotr.

Diana Vapsvė, dar būdama paauglė, pasidarė pirmąją tatuiruotę. „Ar labai protingai galvoji, kai tau 16-ka? Mane tuometinis vaikinas nusivedė pasidaryti tatuiruotės į kažkokį rūsį. Taip ant kojos atsirado gėlės“, – 15min prisiminė Diana Vapsvė. Laikui bėgant ši tatuiruotė kito ir, pasak dizainerės, ėmė panašėti labiau į dėmę nei į gražų piešinį.

Asmeninio albumo nuotr./Dianai Vapsvei tatuiruoja koją
Asmeninio albumo nuotr./Dianai Vapsvei tatuiruoja koją

D.Vapsvė turėjo dvi išeitis – naikinti senąją arba užpiešti naują tatuiruotę. „Nusprendžiau pasidaryti kažką gražaus, girdėjau, kad naikinimas labiau skauda nei naujos darymas. Net dešimt metų verčiau save nueiti į saloną“, – 15min pasakojo dizainerė, po apsilankymo „Super 7 Tattoo“ salone.

Penktadienį ant jos kojos atsirado nespalvotas, šešėliuotas jos zodiako ženklo – žuvų – piešinys: „Žuvys kaip simbolis yra labai teigiama, tai sėkmės ženklas. Tai buvo ganėtinai paprastas sprendimas, daug negalvojau. Man patiko šio ženklo prasmė. Tikiuosi, kad dabar seksis labiau“, – šypsojosi ji.

Dizainerė šį žuvų piešinį rinkosi mėnesį.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Diana Vapsvė su dukra
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Diana Vapsvė su dukra

Tai ne vienintelė penktadienį D.Vapsvės kūną papuošusi tatuiruotė. Moteris ant rankos išsitatuiravo raidę G.

„Tai mano dukros Gustinos simbolis. Ji man pasakė, kad nepareičiau be G raidės. Mat kažkada buvau pajuokavusi, kad ją išsiratuiruosiu. Teko šiandien išpildyti pažadą, nors tokio plano ir nebuvo, norėjau, kad dukra būtų laiminga“, – pasakojo dizainerė, pabrėždama, kad dabar dukrą turi visada prieš akis.

Paklausta, ar norėtų daugiau tatuiruočių, Diana atsakė, kad jau galvojanti apie naują piešinį. Kadangi darant šias dvi tatuiruotes neskaudėjo taip stipriai kaip tikėjosi, neatmeta galimybės, kad kada nors ji vėl apsilankys pas meistrą.

Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė
Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius