Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Julija Žižė su fotografu Laurynu Žižiu laukiasi antro vaiko

Pirmagimę Lėją tiesiog dievinantys „Wear Mad By July“ kūrėja, „Beauty talks“ autorė ir visažistė Julija Žižė su vyru, fotografu Laurynu Žižiu, nusprendė, kad laikas dar vienam šeimos nariui. Pora laukiasi antros atžalos.
Julija Žižė su vyru Laurynu ir dukra Lėja
Julija Žižė su vyru Laurynu ir dukra Lėja / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Žavioji menininkų pora šiuo metu jaučiasi beprotiškai laimingi – visuomet gausesnei šeimai atvira buvusi Julija Žižė laukiasi dar vieno vaikelio. Prieš kurį laiką kalbinta Julija 15min sakė, kad su vyru dar nori dviese pasidžiaugti stebuklo laukimu.

Antradienio vėlyvą vakarą naujieną apie šeimos pagausėjimą pranešė Laurynas Žižys. Spalio 3-iąją jis šventė savo 40-ąjį gimtadienį.

„Esu laimingas, nes tokiu noriu būti! Laimės ir sėkmės formulė paprasta, tai – mano Šeima. Ačiū Jums, mano Angeliukai, laukiu nesulaukiu, kol būsime keturiese“, – socialiniame tinkle pasidžiaugė Laurynas.

„Po vestuvių iškart pradėjome planuoti šeimos pagausėjimą, nes tik vaikai atrodo mums didžiausias pasiekimas ir pergalė gyvenime. Didelė graži šeima – toks Žižių gyvenimo tikslas“, – dar besilaukdama Lėjos sakė Julija. Žižių pirmagimei šiuo metu 2-eji.

15min primena, kad J.Žižė ir fotografas bei menininkas L.Žižys susituokė 2014-ųjų liepą Vilniaus Šv. Kryžiaus bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė buvusi grupės „Pinup Girls“ narė Julija Vežauskaitė ir menininkas Laurynas Žižys

TAIP PAT SKAITYKITE: Julija Žižė su šeima ilsėjosi Balyje: įspūdingi vaizdai gniaužia kvapą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius