Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donatą Montvydą įsiutino „Lietuvos balso“ mokinės pasakojimas apie patirtas patyčias

Šį sekmadienį „Lietuvos balse“ prasidės naujasis nokautų etapas, kuriame mokytojai savo komandos narius suskirstys į trejetus ir paruoš įspūdingus pasirodymus. Dramos, ašarų ir sudaužytų svajonių čia netrūks – iš kiekvieno trejeto mokytojai savo komandose galės pasilikti tik vieną.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / LNK nuotr.

15-metė Alvydė Kniuipytė iš Mažeikių dar aklųjų perklausų etape įrodė, jog yra verta didžiosios scenos. Po merginos pasirodymo jai iš savo vietų plojo ne tik žiūrovai arenoje, bet ir patys mokytojai. O įrodyti dalyvei savo galimybes buvo priežastis – šio sekmadienio pirmoje nokautų etapo laidoje ji prisipažino – mokykloje patyrė patyčias, dėl kurių pasitikėjimas savimi labai sumažėjo. Tačiau labiausiai šokiruojantis faktas, jog šias patyčias mergina patyrė ne iš klasės draugų, o iš pačių mokytojų.

„Anksčiau dainuodavau duete su kita mergaite. Mano mikrofoną, kai aš dainuodavau, tiesiog išjungdavo. Pati tai mačiau ir man tai buvo labai didelė vaikystės trauma“, – pasakojo dalyvė.

Stopkadras/„Lietuvos balso“ akimirka
Stopkadras/„Lietuvos balso“ akimirka

Merginos istorija šokiruojanti – mikrofono išjungimas tikrai ne vienintelis būdas, kuriuo mokytojai iš jos bandė atimti pasitikėjimą savimi.

„Man sakydavo, kad aš blogesnė, kad nieko neišmoksiu. Kai žmonės tave labai dažnai žemina, tu ir pats pradedi tikėti tuo, ką girdi“, – nevaldydama ašarų pripažino dalyvė. Tokia merginos istorija įsiutino jos mokytoją Donatą Montvydą.

Stopkadras/Alvydė Kniuipytė
Stopkadras/Alvydė Kniuipytė

„Neįsivaizduoju, koks liurbis gali pasakyti tokius dalykus. Man labai buvo skaudu tai girdėti. Realiai norisi paimti ir trenkti į galvą. Negaliu pakęsti, kai žmonės sako kažką iš šalies, kad tu negali dainuoti. Ji turi balsą, ji labai gražiai atrodo. Nereikia žmogui piršti nuomonės, koks jis yra blogas. Nes po to tai jį persekioja scenoje ir jis nebegali pasitikėti savimi“, – pykčio neslėpė Donatas Montvydas.

Po merginos pasirodymo, mokytojas Alvydei turės dar konkretesnį pažadą.

„Kai tu man pasakei, kad ten, iš kur tu atėjai, tavo ratas sako, kad tu nemoki dainuoti, negali dainuoti ir niekada nebūsi scenoje, tai mane ant tiek jaudina iki gilumų, kad aš nesuprantu, kas jie tokie, kad tau taip sakytų. Tai aš tau noriu pasakyti – jei jie tau dar kartą kažką panašaus pasakys, paskambink man, aš atvažiuosiu į Mažeikius..“, – sakė Donatas Montvydas.

Stopkadras/„Lietuvos balso“ akimirka
Stopkadras/„Lietuvos balso“ akimirka

„Į projektą ir atėjau tam, kad išgyvenčiau visa tai, kas buvo“, – tvirtai žino Alvydė, kuri šį sekmadienį LNK TV muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ scenoje varžysis kartu su vaikų „Eurovizijoje“ trečią vietą užėmusia ir į muzikos pasaulį sugrįžtančia Egle Jurgaityte bei darbą Norvegijoje dėl projekto iškeitusiu Justu Ašmantu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius