-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donata Virbilaitė aukcione parduoda skandalingąją suknelę: „Suteikiu legalią galimybę ją sudeginti“

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pasirodžiusi, bet į tolimesnį jos etapą nepatekusi atlikėja Donata Virbilaitė viešoje erdvėje sulaukė kritikos ne tiek dėl dainos, kiek dėl pasirinktos aprangos. Tačiau dabar su garsiąja suknele ji nusprendė atsisveikinti – socialiniuose tinkluose surengė aukcioną ir gautus pinigus paaukos šunų prieglaudai. Tiesa, didžiausią sumą pasiūliusiam žmogui atiteks ne tik suknelė, bet ir degtukai, kad galėtų ją sudeginti.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

15min susisiekus su Donata, ši patikino, kad tikrai ne kritikų pastūmėta nutarė parduoti garsiąją suknelę. Ji teigė ją įsigijusi būtent pasirodymui „Eurovizijos“ atrankoje, o ne tolimesniam dėvėjimui, todėl ir nutarė su rūbu atsisveikinti.

„Suknelė pirkta toms tris minutėms, nes tai išskirtinis, truputį teatrinis rūbelis. Neplanavau jos daugiau rengtis – jei ne šis aukcionas, greičiausiai ji būtų supakuota, įdėta į dėžę ir lauktų kokios nors fotosesijos, nes su tais vienkartiniais rūbais dažniausiai taip ir atsitinka“, – 15min pasakojo D.Virbilaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donata Virbilaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donata Virbilaitė

Kodėl tuomet ji nutarė surengti tokį viešą aukcioną? Donata paaiškino taip norėjusi suteikti galimybę suknelę įsigyti ne tik tiems, kam ji patinka, bet ir tiems, kurie ja bjaurėjosi.

„Kadangi ji man nereikalinga, pagalvojau, kad jeigu kažkam gadina akis, tai tegul nebegadina – jei kažkas jos nori arba labai jos nekenčia, gali nusipirkti ir sudeginti, – tai pasakiusi nusijuokė Donata. – Viskas dėl gero tikslo, nes aš optimistiškai tikiuosi, kad žmonės, kurie galbūt nori paaukoti šuniukų prieglaudai, tuo pačiu nuramins ir savo nervus, žinodami, kad nebematys tos suknelės.“

Būtent dėl to kaip priedą prie suknelės aukcione pasiūliusiam didžiausią sumą ji pasiryžusi pridėti ir degtukus, kad suknelę būtų galima sunaikinti.

„Juk visiems mums reikia kažkaip nusiraminti. Kažkas išsilieja taip, o aš kartais būgnais pagroju, kartais į boksą nueinu, kartais bevairuodama kitus vairuotojus pakeikiu. Juk nesame bejausmiai – ir pykstame, ir nervinamės, ir išsiliejame ant kitų. Šįkart pamaniau, kad gal kažkas nori kažką crazy padaryti, bet bijo, tai suteikiau legalią galimybę paimti ir sudeginti rūbą“, – 15min juokdamasi sakė D.Virbilaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Donata Virbilaitė
Asmeninio albumo nuotr./Donata Virbilaitė

Vis dėlto, anot Donatos, ji apsidžiaugtų, jei žmogus, laimėjęs aukcioną, nuspręstų ją ne deginti, o nešioti.

„Būtų nerealiai, nes tai parodytų, kad suknelė vis dėlto nėra tokia bloga, kokie buvo kai kurie atsiliepimai. Iš tikrųjų tų atsiliepimų buvo ne tik blogų, bet ir labai gražių – buvo, kas sakė, kad atrodžiau puikiai, o ir pati suknelė graži. Ir aš manau, kad ji įdomi“, – pastebėjimais apie drabužį dalijosi atlikėja.

Todėl ir paklausta, ar ši situacija, kai ji sulaukė gausios kritikos dėl aprangos, davė jai kažkokių pamokų ateičiai, Donata atsakė neigiamai. D.Virbilaitės teigimu, jos tokioje situacijoje mokyti nereikia.

„Aš žinojau, ką aš darau, kur aš einu ir kaip aš atrodau. Pati nesu iš tų žmonių, kurie eitų į viešumą ir rodytų savo rinkes ar dar kažką, todėl apžiūrėjau suknelę nuotraukose, tačiau, matyt, televizijoje apšvietimas buvo netinkamas. O jei kažkam atrodo, kad padariau klaidą, tai tebūnie, klaidų darome visi“, – situacijos pernelyg nedramatizavo atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Donata Virbilaitė
Asmeninio albumo nuotr./Donata Virbilaitė

Čia pat ji sutiko su teiginiu, kad kritikų atsiras visada, nesvarbu, ką apsivilktum.

„Pataikyti kiekvieną kartą yra fiziškai neįmanoma, kad ir kokie geri dizaineriai būtume. Labai gražiai rengiasi Agnė Jagelavičiūtė, bet net ir ji klysta, apsirengia, kas galbūt netinkama, negražiai atrodo, žiūrint iš mano pusės. Čia lygiai tas pats – tai tiesiog nuomonė ir net pats tobuliausias žmogus gali suklysti“, – savo poziciją išsakė D.Virbilaitė.

Sumą, kurią už parduotą suknelę gaus Donata, ji paaukos suplotasnukių šunų prieglaudai „Dogspotas“.

„Tai faina organizacija, kuri saugo, gelbėja tuos gyvūnėlius. Labai vertinu tokius dalykus, tai kažkaip pagalvojau, kam man tie pinigėliai, kad ir kiek ten jų bebūtų, jei už juos galima padaryti gerą darbą ir nupirkti šuniukui kokio maistelio ar guolį“, – teigė Donata.

Ji pridūrė pati šiuo metu prižiūrinti vieną šios organizacijos išgelbėtą keturkojį: „Esu prancūzų mišrūno globėja jau tris mėnesius, mes jį gydome, bandome paversti normaliu šuniuku, po to ieškosime jam stabilių namučių. Juk jie gyvūnėliai, tiek džiaugsmo suteikia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius