Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donatas Baumila-Dūnis trisdešimtąjį jubiliejų švęs visą savaitę

Penktadienį grupės „Kastaneda“ nariui Donatui Baumilai-Dūniui suėjo 30 metų, tad nuo ankstyvo ryto telefonas ir kompiuterio ekranas mirga nuo sveikinimų ir linkėjimų.
Donatas Baumila
Donatas Baumila / Eduardo Bareikos nuotr.

„Sveikinimų vis daugiau ir jis vis rimtesni. O štai žmona, prieš išeidama į darbą, paruošė man šventinius pusryčius“, – sveikinimais džiaugėsi Donatas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Donatas Baumila su žmona Daine
Donatas Baumila su žmona Daine

Paklaustas, ar ketina penktadienio vakarą trankiai atšvęsti jubiliejų, pašnekovas atskleidė, kad jo planai gimtadienio vakarui labai kuklūs. „Šiandien švęsiu su tėvais, ramiai. Labai dažnai gimtadienio dieną praleidžiu su tėvais ir šeima, bet vėliau, artimiausią savaitę, švęsiu su visais kitais. Žinau, kad laukia daug siurprizų“, – Žmonės.lt sakė jubiliatas.

LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvaujantis Dūnis gimtadienio proga sau linki gerai pasirodyti projekte ir neprarasti kantrybės sportuojant bei mokantis žingsnelius. „O jei rimtai, aš turiu viską, ko man reikia. Aš esu pakankamai paprastas žmogus, man daug nereikia. Tačiau sau palinkėčiau sveikatos, ypač artimiausią savaitę“, – juokavo D.Baumila.

Tačiau be draugų ir artimųjų sveikinimų, Donatas sulaukė ir daugiau džiugių žinių. Kruiziniame laive „Queen Elizabeth“ dirbantis jo brolis Vaidas Baumila tapo diplomuotu magistru. Vaikinas studijavo Gilfordo aktorystės mokykloje.

Andriaus Burbos/LNK nuotr./Donatas Baumila-Dūnis su aokių partnere Rasa Židonyte
Andriaus Burbos/LNK nuotr./Donatas Baumila-Dūnis su šokių partnere Rasa Židonyte

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius