Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Donato Motiejūno sūnaus vardas

Krepšininkas Donatas Motiejūnas (26) ir jo širdies draugė Paulina Popek jau išrinko jųdviejų pirmagimiui vardą. Sūnų Donatas su Paulina pavadino Adomu.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lietuvos krepšinio federacijos oficialiame feisbuko puslapyje pasirodė nuotaikingas vaizdo įrašas, kuriame Lietuvos rinktinės krepšininkai sveikina D.Motiejūną su šeimos pagausėjimu.

Jie ką tik tėčiu tapusiam D.Motiejūnui dovanojo vaikiškus sportinius batus ir baltus marškinėlius, ant kurių užrašytas Adomo vardas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Donatas Motiejūnas tapo tėvu: krepšininko mylimoji iš Lenkijos susilaukė pirmagimio

Naujieną apie pagausėjusią krepšininko šeimą šią savaitę patvirtino Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

„Pirmiausia, jūs palikite ramybėje ir jį, ir komandą. Neskubėkite teisti. Jis išvažiavo ne pasibūti, o į gimdymą.

Žinote, tai yra šeimyniniai reikalai, kurių negalime kontroliuoti. Tai jo šeimos reikalai. Jis išvažiavo į gimdymą. Jis susilaukė sūnaus. Tai na... Palikime jį ramybėje ir duokime truputį pozityvesnės energijos jam. Nes jam to reikia. Neskubėkime smerkti. Neskubėkite teisti, vieno prašau“, – kalbėjo Dainius Adomaitis, kuris po rungtynių su Ispanija Donatą išleido kelioms dienoms į Ameriką pas Pauliną.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainius Adomaitis: „Palikite Donatą Motiejūną ramybėje“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Donato Motiejūno mylimoji Paulina
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Donato Motiejūno mylimoji Paulina

Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantis krepšininkas draugystę su iš Lenkijos kilusia drauge Paulina Popek ilgą laikė paslaptyje. Žinia apie šeimos pagausėjimą taip pat buvo netikėta – paaiškėjo tik rugpjūčio pabaigoje.

2013-aisiais Pauliną buvo galima pastebėti Lietuvoje vykstančiose rungtynėse, kuriose žaidė D.Motiejūnas, tačiau vėliau apie jų santykius nebuvo nieko girdėti. 15min šaltiniai teigė, kad pora buvo kuriam laikui išsiskyrusi.

Donatas su Paulina susipažino krepšininkui žaidžiant Lenkijos „Asseco Prokom“ klube. Čia jis, puolėjo pozicijoje, rungtyniavo vieną sezoną (2011-2012 m.). Pasak 15min šaltinių, tuo metu mergina buvo krepšinio palaikymo šokėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aukštaūgio krepšininko Donato Motiejūno širdį užkariavo šviesiaplaukė Paulina iš Lenkijos

Šią vasarą Donatas Motiejūnas su Lietuvos rinktine rengėsi Europos krepšinio čempionatui. Rugpjūčio 25-ąją sužaidus rungtynes su Ispanija, vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis krepšininką kelioms dienoms išleido į Ameriką pas mylimąją. Aplankęs sūnų, šiuo metu sportininkas vyksta pas rinktinę į Tel Avivą, kur jo laukia čempionatas.

15min primena, kad Donatas Motiejūnas naująjį sezoną pradės Kinijoje. Po penkerių NBA lygoje praleistų metų krepšinio žaisti jis keliaus į Aziją. Sportininkas neatsispyrė Kinijos Šandongo „Golden Stars“ klubo 2,5 milijonų dolerių pasiūlymui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Klubą pasirinkęs Donatas Motiejūnas: „Aš manau, kad priėmiau teisingą sprendimą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius