-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donato Montvydo koncerte – gerbėjai iš daugiau nei 40 pasaulio miestų

Liekus savaitei iki didžiausio dainininko Donato Montvydo šou šią vasarą „Vasara LIVE Cirkas“, koncerto organizatoriai atskleidė itin įdomų faktą. Atkakliai tarptautinės karjeros siekiančio atlikėjo koncerte apsilankys gerbėjai iš daugiau nei 40 pasaulio miestų.
Donato Montvydo akustinio koncerto akimirka
Donato Montvydo akustinio koncerto akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Trys žemynai, trylika skirtingų valstybių ir daugiau nei keturiasdešimt miestų – tokie įspūdingi skaičiai vainikuos vienintelį D.Montvydo šou, kuris įvyks jau kitą šeštadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Pasak garsaus dainininko, kiekvienas atvyksiantis klausytojas yra labai svarbus ir vertinamas. „Kai man pranešė šią statistiką, galėjau pasakyti tik „oho!“. Labai malonu, kad mano muzika aprėpia tokią didelę dalį pasaulio, nepriklausomai nuo to, ar tai pasaulio lietuviai ar užsieniečiai. Jei atvirai – tai paglosto mano, kaip kūrėjo, širdį. Suprantu, kad kažką darau gerai“, – džiaugsmo neslepia dainininkas.

Į koncertą bilietus įsigijo žmonės ne tik iš emigrantų mėgstamų šalių, tokių, kaip Norvegija, Jungtinė Karalystė ar Airija, bet ir iš Bahamų, Graikijos, Australijos ar Jungtinių Amerikos Valstijų.

Renginio organizatorių teigimu, tai tik įrodymas, kad vienintelis šou šią vasarą sudomino daugybę kokybės ir netradicinių koncertų sprendimų išsiilgusių klausytojų. „Manome, kad šis koncerto konceptas labai universalus ir tinkantis tiek jaunesniems klausytojams, tiek vyresniems. Subtiliai ir skoningai perteikiama cirko tema turėtų nepalikti abejingų. Juk šis pasirodymas ištobulintas ir jau vieną kartą patikrintas arenoje. Pažadame, netruks ne tik kokybiškos muzikos, bet ir kvapą gniaužiančių režisūrinių sprendimų“, – intriguoja organizatoriai.

D.Montvydo šou Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyks jau liepos 21 d. Bilietus į šį šou platina bilietai.lt.

Dainininkas LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės kvietimu prisijungė prie iniciatyvos „Padovanok vaikui vasarą“ ir į koncertą pakvies vaikus iš sunkumus šeimose patiriančių šeimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius