Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Montvydo koncertu po atviru dangumi mėgavosi žmona Veronika su dukra ir garsūs bičiuliai

Trečiadienio vakarą Vilniaus universiteto Botanikos sode romantišką koncertą surengė vienas populiariausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas. Progos apsilankyti jame nepraleido ir dainininko žmona Veronika Montvydienė su dukra Adele.
Aistė Kabašinskaitė ir Mantas Katleris, Veronika Montvydienė su dukra Adele, Justinas Jankevičius su Greta Mikalauskyte, Monika Pundziūtė
Aistė Kabašinskaitė ir Mantas Katleris, Veronika Montvydienė su dukra Adele, Justinas Jankevičius su Greta Mikalauskyte, Monika Pundziūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į akustinį Donato Montvydo koncertą po atviru dangumi atvyko būrys žmonių, o minioje buvo galima išvysti ir ne vieną žinomą veidą. Tarp jų – Monika Pundziūtė, Naglis Bierancas, Justinas Jankevičius su širdies drauge Greta Mikalauskyte, Mantas Katleris su Aiste Kabašinskaite. Palaikyti Donato Montvydo atvyko ir artimiausieji.

TAIP PAT SKAITYKITE: D.Montvydas cenzūravo savo hitą „Nieko verta“: publika su vaikais neišgirdo vieno žodžio

„Donato koncertuose stengiamės apsilankyti kuo dažniau vien dėl to, kad jie labai patinka vaikams, mes čia jaučiamės itin smagiai“, − 15min teigė V.Montvydienė. Ji tikina, kad kai kurias vyro dainas moka atmintinai ir mielai padainuoja pati.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Veronika Montvydienė su dukra Adele
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Veronika Montvydienė su dukra Adele
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donato Montvydo akustinio koncerto akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donato Montvydo akustinio koncerto akimirka

Tiesa, Veronika neslepia, jog Donato koncertai – viena iš nedaugelio progų išgirsti vyrą dainuojantį, mat dainuoti asmeniškai jai jis vengia.

„Žinau, kad Donatas gerai dainuoja, nes dažnai lankausi jo koncertuose, bet asmeninių koncertų man kol kas jis tikrai nėra surengęs. Tačiau aš jo labai ir nespaudžiu“, − juokdamasi sakė V.Montvydienė.

Paklausta, ar vyro pavyzdys neskatina grįžti į sceną, buvusi garsi šokėja tvirtino, jog tokių minčių kartais kyla, bet plėtoti profesionalios karjeros ji neketina.

„Vienu momentu atrodo, kad norėčiau, tačiau kitu pagalvoju apie šeimą, vaikus. Tačiau jei kada ir sugrįšiu, tai tik savo malonumui. Tai būtų labiau avantiūra, o ne gyvenimo tikslas, nes nemanau, kad iš šios veiklos galėčiau pasiimti ką nors naujo. Dabar mano karjeros viršūnė ir sėkmė yra šeima“, − teigė V.Montvydienė.

Daugiau koncerto akimirkų – galerijoje:

Pasak Veronikos, į koncertą kartu atvykusi judviejų su Donatu dukra Adelė, matydama tėvų pavyzdį, scenoje jaučiasi taip pat puikiai. Šiuo atžvilgiu ji panaši į abu tėvus – mėgsta ir dainuoti, ir šokti.

„Adelė scenoje visiškai nesusikausčiusi, leidžia sau kūrybinę laisvę ir kol kas save mato kaip menininkę“, – pasakojo V.Montvydienė.

Pasiteiravus apie tolimesnius šios vasaros planus, Veronika tvirtino, jog didžiąją jos dalį drauge su šeima planuoja praleisti Lietuvos pajūryje: „Čia ir Donato darbas, ir vaikams gera pabūti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius