-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donato Montvydo sesuo Inga: „Konkurso finalą žiūrėjome šeimos rate“

Šeštadienio vakarą Donatui Montvydui „Eurovizijos“ dainų konkurso finale Azerbaidžane atliekant dainą „Love Is Blind“ kelios širdys Lietuvoje plakė kaip niekad stipriai. Taip jaudinosi per TV ekraną atlikėjo pasirodymą žiūrėję jo artimieji.
Donatas Montvydas ir Inga Montvydaitė
Donatas Montvydas ir Inga Montvydaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Kai jau tapo aišku, kad „Eurovizijos“ dainų konkurso finale mūsų šalies atstovas užėmė 14 vietą, Žmonės.lt susisiekė su D.Montvydo seserimi Inga, kuri šeštadienio vakarą praleido su savo antrąja puse ir tėvais žiūrėdami Donato pasirodymą Azerbaidžano sostinėje Baku per televiziją.

„Scanpix“ nuotr./Lietuvos atstovas Donatas Montvydas
„Scanpix“ nuotr./Lietuvos atstovas Donatas Montvydas

„Tikrai žinojau ir tikėjau, kad Donatas nebus paskutinis, tačiau džiaugiuosi iš jo užimta vieta. Beveik aukso vidurys“, – savo brolio pasirodymu didžiavosi Inga.

Nors ne vienas gerbėjas ir net muzikantas tikėjo, kad D.Montvydas paklius į geriausių dešimtuką, jo sesuo taip pat neslėpė, kad labai tikėjo jo pasirodymu bei šarmu, tačiau, kaip juokais sakė Inga, kaimynai pavedė. „Tai yra konkursas, kuriame tu mažiausiai gali ką prognozuoti. Dėl to jokių tikslių vietų mes ir neprognozavome“, – tikino I.Montvydaitė.

Pajūryje „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą su artimaisiais stebėjusi mergina neabejojo, kad šeima, kad ir kur bebūtų, kad ir kokia valanda bebūtų, turi palaikyti vienas kitą. „Jaudulys buvo toks stiprus, kad su didele kompanija draugų negalėčiau stebėti konkurso. Su mama juokiamės, kad nenorime jokios didelės masės žmonių“, – atviravo Inga.

Donato šeima, kaip teigė jo sesuo, vieni iš pirmųjų gaudavo naujausias žinias iš Baku. Pirmasis atlikėjo džiaugsmas konkurso finalo metu taip pat iš karto pasiekė artimuosius, likusius Lietuvoje. 

Paklausta, ar žino, kokiomis nuotaikomis po balsavimo gyvena Donatas, Inga teigė, kad kol kas daug neklausinėjo. „Labiausiai norėjome išgirsti jo balsą, pasakyti, kad džiaugiamės, tikime ir palaikome jį bei laukiame grįžtančio į Lietuvą“, – tikino I.Montvydaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius