-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donskovas atsisakė dainuoti Zvonkaus dainą

Muzikinis dviejų scenos blondinių kovos turnyras įgauna pagreitį. Sulaukusios rekordinio gerbėjų palaikymo praėjusią savaitę, merginos pasirodymo kartelę kelia vis aukščiau. Draugystei ir sutarimui po dviejų kovų vietos neliko. Natalijos Zvonkės stovykla kyla į intrigų mūšį, Mios taktika subtilesnė – ne žodžiais, o dainomis tiesia kelią į gerbėjų širdis.
Natalija Zvonkė ir Simonas Donskovas
Natalija Zvonkė ir Simonas Donskovas / TV3 nuotr.

Jau šį pirmadienį, birželio 15 dieną, 20.10 val. merginos sulauks antrosios laidos verdikto, tačiau laimėjimai ir pralaimėjimai pirmosiose laidose dar nieko nereiškia – yra visa vasara prieš akis tam, kad besirungiančios varžovės parodytų visą savo žavesį. Kaip tik tokia pikantiška ir bus pirmadienio „Žvaigždžių karų“ užduotis! Miai ir Natalijai reikės sužavėti du scenos grandus, pakviesti juos į pasimatymą ir su jais atlikti ypatingus duetus.

Išsišniukštinėjusios tinkamas vieteles pirmai pažinčiai su Viktoru Malinausku ir Simonu Donskovu, merginos iškeliavo ruoštis užduotims. Nors Mia iki šiol nė karto nėra bendravusi su Viktoru, o Natalija Simoną kartais matydavo koncertų užkulisiuose, abi merginos nusiteikusios itin romantiškai, beje, ir jų pasirinktos dainos tiesiog užburia švelnumu ir aistra.

„Oi, kaip jūs skaniai kvepiate!” – pirmojo pasimatymo metu su estrados vilku Viktoru Malinausku flirtuos Mia.

O Natalijai teks kiek labiau pasistengti, nes Simonas mielai bus pasiruošęs eiti į pasimatymą, o dėl dainos atlikimo ims spyriotis.

„Kas parašė šitą dainą – pirmas dalykas? Tau Deividas? Na, jeigu jis – vadinasi ši daina negraži. Ir žodžiai jos negražūs, ir išvis – viskas čia yra negerai”, – Natalijos pavydėti ims Simonas.

Kaip Natalijai seksis įkalbėti Simoną kartu atlikti dainą, kokiu pasimatymu Viktorą žada pakerėti Mia – TV3 žiūrovai sužinos „Žvaigždžių karų” laidoje pirmadienį, birželio 15 dieną, 20.10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius