-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilė Filmanavičiūtė susilaukė pirmagimio: gimė sūnus

Dainininkės, reklamos specialistės Dovilės Filmanavičiūtės-Miss Sheep (32) ir jos sužadėtinio Aurimo Grigo šeimoje – malonios permainos. Porą aplankė gandrai – gimė pirmasis judviejų vaikas.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ketvirtadienį, gegužės 23 dieną, Dovilės Filmanavičiūtės gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – jai gimė pirmagimis. Kaip pati anksčiau yra atskleidusi, pora ant rankų sūpuoja sūnų.

„Šįryt, 7:45, be didesnių ginčų mudu su Au aplankė mūsų sūnus. Sveikas atvykęs, kiškuti. Abu su tėčiu pažadam tau nuostabią kelionę šiuo dideliu pasauliu. Tik tu būk laimingas!“, – su draugais ir sekėjais dalijosi D.Filmanavičiūtė.

Džiugią žinią socialiniame tinkle pranešė ir Miss Sheep sužadėtinis: „Yra palikuonis“.

Apie tai, kad laukiasi pirmagimio skaitmeninės ir turinio rinkodaros agentūros „Hook“ vadovė D.Filmanavičiūtė portalui 15min pranešė dar žiemą. Tą kartą ji sakė, kad dėl motinystės, darbų pristabdyti nežada.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dovilė Filmanavičiūtė laukiasi pirmagimio: „Tuo patikiu tik gavusi spyrį į šonkaulius“

Kaip sakė, taip ir padarė – visą nėštumo laikotarpį Dovilė uoliai dirbo agentūroje, toliau rašė komentarus socialiniame tinkle ir filmavosi televiziniame projekte.

„Nesakau „ne“ niekam, kas man įdomu, – 15min sakė ji. – O ką pliurpsiu paskutinį mėnesį, bijau net pagalvot...“

Laukimo laikotarpiu ji ne tik dirbo, bet ir buvo su mylimuoju A.Grigu išvykusi, kaip pati sako, „paskutinių“ atostogų į užsienį. Visa tai – dėl to, kad būdama nėščia Dovilė jautėsi tris kartus energingesnė nei įprastai.

„Nežinau, ar pokyčiu galima vadinti tai, kad man, ir taip nestigus energijos, dabar jos, regis, patrigubėjo. Keliuosi paryčiais, norisi visą pasaulį į save susiurbti. Ar jūs klausiate, kelintą valandą išeinu iš vakarėlių? Taip, juose nebeužsibūnu! Greičiau pavargstu, nuobodžiauju, todėl geriau visai nepalaikau nereikšmingų pokalbių... Keisti virsmai. Turbūt taip geriausia būtų vadinti viską, kas dedasi mano galvoje ir kūne“, – anksčiau interviu kalbėjo D.Filmanavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius