-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilės Filmanavičiūtės iššūkis Oksanai Pikul – kartu padainuoti „gyvai“

Oksanai Pikul drąsos netrūksta – bent jau tuo ji bandė įtikinti Andrių Užkalnį. Tačiau ar ji sutiko priimti Dovilės Filmanavičiūtės iššūkį kartu užlipti ant scenos ir pajusti, ką iš tikrųjų reiškia gyva muzika?
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man patinka iššūkiai. Galbūt mano kraujas toks, kad kartais  gyvenime mėgstu padaryti tokių dalykų, kad net pati nustembu. Tai, kas suteikia adrenalino, mane iš tikrųjų veža“, – BTV laidoje „Užkalnio 5“ koketavo O.Pikul. Tačiau laidos vedėjas paruošė jai staigmeną – ypatingą D.Filmanavičiūtės, grupės „Gerai Gerai and Miss Sheep“ vokalistės, pasiūlymą.

„Artimiausiame savo koncerte mes tikrai labai laukiame Oksanos ir kitų dainininkių, kurios kartu su ja sudaro grupę. Kviečiame ją: pasidalinsime sintezatoriais, būgnais, gitaromis ir mikrofoną įjungsime. Galėsime pabandyti – gal visgi gyva muzika padarys įspūdį ir jūs atsiversite, kaip po kokios kelionės į Indiją?“ – į Oksaną pirmadienį BTV laidoje „Užkalnio 5“ kreipsis D.Filmanavičiūtė.

Konfliktas tarp šių moterų prasidėjo, kai muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ atsiimdama apdovanojimą už metų debiutą D.Filmanavičiūtė pareiškė besidžiaugianti, kad nuo šiol scenoje bus mažiau vietos tokioms dainininkėms kaip O.Pikul ar Natalija Bunkė.

„Aš neslepiu savo egocentriškumo ir labai emocingo būdo. Eidama ant scenos tikrai galvojau, kad nenoriu vien padėkoti savo antrai pusei, mamai ir tėčiui. Bet ant kažko pavaryti aš turbūt sugalvojau paskutinę minutę. Nes užknisa, kai mergos makaluojasi ant scenos nuogom subinėm“, – atvirai kalbėjo grupės „Gerai Gerai and Miss Sheep“ vokalistė. Be to, jos nuomone, auklėti tautą taip pat yra misija.

Ar priims Dovilės iššūkį O.Pikul, sužinosite pirmadienį 19 val. laidoje „Užkalnio 5“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius