Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Draugystė veža“ susitiko su Ieva Zasimauskaite: dalyviai žadėjo „primedituoti“ garantuotą sėkmę mūsų atstovei

Pirmadienį „Draugystė veža“ komanda, keliaujanti Portugalijoje, susitiko su Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse atstovaujančia Ieva Zasimauskaite. Projekto dalyviai mūsų šalies atstovei žadėjo „primedituoti“ tiek, kad sėkmė tikrai šypsotųsi. Mat Ieva, bendraudama su „Draugystė veža“ prasitarė, kad visame bėgime jos stiprybė – meditacija ir malda.
„Draugystė veža“ komandos susitikimas su Ieva Zasimauskaite
„Draugystė veža“ komandos susitikimas su Ieva Zasimauskaite / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Susitikimo metu viešbutyje, kuriame I.Zasimauskaitė apsistojusi, atlikėja buvo puikiai nusiteikusi – iškart užmezgė kontaktą su „Draugystė veža“ dalyviais.

Visi su šypsenomis pozavo fotografų objektyvams, klausinėjo, kas jiems įdomu ir linkėjo didžiausios sėkmės „Eurovizijos“ konkurse. Kaip tik pirmadienio vakarą Ievos laukia žiuri konkurso dalis, kuriame ją palaikys ir „Draugystė veža“ komanda. Taigi visi susibūrę į draugystės ratą dalyviai siuntė pozityviausią energiją, geriausius linkėjimus, kad mūsų atstovę lydėtų sėkmė.

„Jeigu ir nebus tos pergalės, ji yra visai ne tai, kas atrodo. Muzika yra ne sportas, aš tikrai padarysiu viską, ką galiu geriausia, bet būkite su manim kas benutiktų. Gerai?“. Būsim, Ievute.

„Ačiū, kad čia esate. Ir niekada nepasiduokite, nes viskas gyvenime yra ne be reikalo, net, jei nesupranti, kodėl tai įvyko. Nors ir būna sunku, juk galėjo būti kažkas dar blogiau, o viskas, kas įvyko yra geriausia, kas mums galėjo nutikti“, – įsitikinusi Ieva.

Pažadėję būti su mūsų atstove visu 100 proc. išlydėjome ją į autobusą, vykstantį į areną, kurioje jau šį vakarą komanda palaikys Ievą.

Žurnalistės kelionę apmokėjo Baltijos ugdymo centras, tačiau turiniui tai įtakos neturi.

VIDEO: „Draugystė veža“ Portugalijoje susitiko su Ieva Zasimauskaite

„Draugystė veža“ – tai LRT pristatoma ir viešosios įstaigos „Baltijos ugdymo centras“, #StarProjectLT bei Superkelionės.lt organizuojama socialinė akcija. Projektą remia Nacionalinis transplantacijos biuras, Lietuvos inkstų fondas, Pakruojo rajono savivaldybė, BSS grupė, „Audimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius