Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Druskininkuose susituokė I.Burlinskaitė ir L.Vaisieta: maži norai virto didele švente

Sporto trenerė, buvusi atlikėja Indrė Burlinskaitė ir sportininkas, verslininkas Liudas Vaisieta prisiekė amžiną meilę. Penktadienio popietę Druskininkų bažnyčioje, liudijant būriui artimųjų ir draugų, jiedu vienas kitam ištarė lemtingą „taip“ ir pažadėjo vienas kitą mylėti visą gyvenimą.
Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvių akimirka
Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvių akimirka / Gretos Skaraitienės, Ievos Dovidauskienės nuotr

Druskininkų Švč. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčią mylimieji pasirinko ne atsitiktinai. Jau kurį laiką Indrė gyvena Liudo gimtajame Druskininkų mieste, į kurį įleido šaknis – čia jie kuria šeimą. Geresnės vietos gyventi Indrė su Liudu neįsivaizduoja, todėl amžiną meilę prisiekti ir gyvenimą kartu įprasminti nusprendė būtent šiame rojaus kampelyje.

Rudeniškų orų pora nepabūgo. Anaiptol, rusvėjantys medžių lapai nuteikia romantiškai, o Druskininkų ramybė rugsėjo viduryje leidžia niekieno netrukdomiems būti vienam su kitu. Todėl iš pradžių pora planavo, kad meilę prieš Dievą prisieks tik dviese. Vis dėlto, galiausiai jaunavedžiai apsigalvojo ir nusprendė šventę surengti ne tik sau, bet ir kitiems.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Jaunieji kvietimus svečiams išsiuntė kone paskutinę minutę. Todėl jiedu juokavo, kad sukvietė visus ne į vestuves, o į avantiūrą. Galiausiai, mažų ir intymių vestuvių idėja virto ypač didele švente, į kurią susirinko virš 70 poros artimųjų.

Prieš trejus metus susižadėję mylimieji išpildė savo gyvenimo svajonę – jiedu žengė prie altoriaus ir vienas kitam ištarė svarbiausią priesaiką. Nuo šiol ir visą gyvenimą Liudas su Indre per džiaugsmus ir vargus, per kalnus ir lygumas bus kartu. Kad ir kas benutiktų.

„Jau daugybę metų širdyje aš esu jo žmona, o šiandien tapau oficialiai. Jausmą apibūdinti sunku: ir jaudulys, ir laukimas, ir didelis smalsumas... Sutikti, pamilti, mylėti ilgai. Galiausiai ištekėti. Tai yra laimingiausia diena mano gyvenime“, – po vestuvių ceremonijos emocijų neslėpė I.Burlinskaitė.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės

Jaunavedžių rankas papuošė įspūdingi baltojo aukso žiedai su deimantais, kurie turi gilią reikšmę. Žiedus porai gamino Dzūkijoje įsikūrę juvelyrikos namai „Auksum“, kad šie visada primintų jųdviejų meilės istorijos dzūkiškas šaknis.

Po vestuvių ceremonijos su visa svita jaunieji patraukė į sostinėje įsikūrusį Belmontą, kuriame svečių laukia smagus ir jaukus vakaras.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės

Nuotaka atskleidė, kad estetika gyvenimo šventės metu – ypač svarbi, todėl sukurti ypatingą atmosferą jiedu patikėjo floristui Mantui Petruškevičiui ir „Happy Flowers“ komandai. Šventės vedimu penktadienio vakarą rūpinasi garsus komikas, aktorius, renginių vedėjas Mantas Bartuševičius. Artėjant vidurnakčiui susirinkusius svečius nustebins įspūdingas garsios atlikėjos pasirodymas, kurį jaunavedžiai kol kas akylai slepia.

Po šventės jaunieji žada atsipūsti naujame Belmonto viešbutyje. Vestuvių akimirkas, naują pavardę ir povedybinius planus gerbėjams atskleis artimiausiu metu.

15min primena, kad pora susižadėjo 2018-ųjų pabaigoje, per šventes.

„Sužadėtuvės įvyko per Kalėdas, artimų žmonių rate. Buvo ir mano mama, ir močiutė, ir Liudo tėveliai. Labai šilta, nuostabi akimirka, kuri visam laikui išliks mano širdyje.

Aš nebuvau iš tų moterų, kurios vyrą spaudžia, įkalbinėja ar visaip kitaip bando jį netiesiogiai priversti pasipiršti. Liudas man pasipiršo tada, kada buvo tam pasiruošęs ir pats to norėjo. Būtent tai man leidžia jaustis jam ypatinga moterimi. Ir šis jausmas lydi mane“, – 15min pasakojo Indrė.

Būtent meilė sportui ir suvedė porą – Indrės mylimasis Liudas Vaisieta yra kultūrizmo čempionas.

Indrė ir Liudas romantiškus santykius vienas kitam puoselėja jau daugiau nei penkerius metus. 2016 metų balandį pora pasirodė Kėdainiuose vykusiame Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikinio 36-ajame atvirame čempionate.

„Santuoka, be abejonės, yra svarbi kiekvienai moteriai. Man, kaip ir visoms, kuriant šeimą, santuoka yra reikalinga. Liudas yra vyras, kuriuo didžiuojuosi, žaviuosi ir myliu“, – anksčiau 15min yra sakiusi Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius