Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dvidešimtmetė Erdvilė Pilvinytė nebeslepia jausmų Andriui Šedžiui: „Taip, mes pora“

Besitęsiant audringai Andriaus ir Monikos Šedžių skyrybų istorijai, joje ne kartą garsiai nuaidėjo šiaulietės Erdvilės Pilvinytės vardas. Ją ne kartą minėjo pati M.Šedžiuvienė, kalbas pakurstydavo ir su šviesiaplaukiu vyriškiu pozuojančios dvidešimtmetės merginos nuotraukos socialiniuose tinkluose. Ir panašu, kad gandams lemta išsipildyti – mergina teigia, kad ji ir 43-ejų verslininkas jau pusmetį puoselėja šiltus santykius.
Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė
Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Kalbos apie A.Šedžiaus ir E.Pilvinytės santykius sklandė jau ne vieną mėnesį, tačiau abudu jas iki šiol neigė. Dar sausį kalbėdama Erdvilė teigė, kad jiedu tėra geri draugai.

Vis dėlto mergina tąkart neslėpė bendraujanti ne tik su verslininku, bet ir kartkartėmis prižiūrinti Andriaus ir Monikos sūnų Gabrielių: „Palaikome ryšį, o kadangi mes labai gerai sutariame, jis patiki man vaiką.“

Ir nors Monika Šedžiuvienė viešumoje pateikė ne vieną nuotrauką, neva įrodančią Andriaus ir Erdvilės santykius, ji sakė, kad tarp jų nieko nėra: „Mes tik labai geri draugai.“

Asmeninio albumo nuotr./Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė
Asmeninio albumo nuotr./Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė

Vis dėlto paslapčiai netrukus buvo lemta subliūkšti. 15min Erdvilė apie savo santykius išsidavė dar prieš kelias savaites, kuomet žurnalistei bandžius susisiekti su Andriumi Šedžiumi, ji patvirtino, kad šiuo metu savą telefoną yra pametusi, tad naudojasi būtent Andriaus. Paklausta apie tokį netikėtumą, ji nebeslėpė – patvirtino, kad jiedu pora.

Tąkart Erdvilė paprašė kol kas jos žodžių neviešinti – vykstant Andriaus ir Monikos Šedžių skyryboms, ji nenorėjusi dalytis džiugiomis naujienomis.

Tačiau tašką kalboms ji pati padėjo trečiadienį socialiniuose tinkluose pasidalijusi bendra jųdviejų nuotrauka iš prieš kelias savaites Šiauliuose vykusių apdovanojimų, kuriuose lankėsi jau kaip oficiali pora.

Kartu – jau pusmetį

„Pažinties istorijos gal dar nenorėčiau viešinti, bet tikrai esame pora“, – kalbėdama su 15min faktą patvirtino Erdvilė.

Anot merginos, jiedu yra pažįstami daugiau nei metus, o draugauja apie pusmetį. Ir nors draugystė jau skaičiuoja ne vieną mėnesį ir gali pasigirti tam tikru stažu, pora buvo nusprendusi nieko neviešinti iki tos akimirkos, kai įsitikins, kad yra vienas kitam skirti.

Pajutę, kad santykiai plėtojasi puikiai, turi ateitį, nusprendė kalbėti drąsiau. „Kai įsitikinome, kad vienas be kito negalime, nusprendžiau pasisakyti“, – 15min teigė Erdvilė.

Visgi mergina pripažino, kad tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio: „Reikėjo šiek tiek laiko, kad jausmai atsirastų, suprastume, ką tikrai vienas kitam jaučiame. Tai tikrai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio.“

Asmeninio albumo nuotr. /Erdvilė Pilvinytė
Asmeninio albumo nuotr. /Erdvilė Pilvinytė

Erdvilė taip pat pabrėžia nuo pirmos akimirkos supratusi, kad amžius jų santykiams nebus kliūtis, nes visuomet rasdavo bendrų temų pokalbiui. Ir neslepia – būtent savo šiltu bendravimu Andrius ją ir sužavėjo.

„Andrius stabilus, stiprus, gražus ir tvirtas vyras, – giria draugą Erdvilė. – Mums labai lengva bendrauti, amžiaus skirtumo nesijaučia, todėl tai mums niekada nebuvo problema.“

Andrius Šedžius santykių netvirtina

Tiesa, trečiadienį 15min susisiekus su Andriumi Šedžiumi ir paklausus apie naują statusą, jis nebuvo linkęs plėstis. Anot jo, tai tėra bendra nuotrauka, o ne oficialus santykių patvirtinimas.

„Aš nieko neprisipažįstu, nei teigiu, nei neigiu. Čia jūs teigiat, kad mes pora, nes jums taip norėtųsi. Aš išvis nieko nekomentuosiu šioje situacijoje“, – teigė A.Šedžius.

Paklausta apie šią situaciją, Erdvilė teigė, kad taip nutiko todėl, kad nuotrauką ji paviešino be Andriaus žinios, o jis nenori tvirtinti kalbų apie naujus santykius senuosiuose nepadėjęs oficialaus taško.

„Jis nenori pasirodyti esąs blogas vyras, kad dar neišsiskyrė, o jau turi kitą draugę“, – situaciją komentavo mergina.

Šiauliuose gyvenanti pora, anot Erdvilės, tiesiog neišskiriama. Kaip pati sako, juodu nuolat kartu, dažnai apsilanko kino teatruose, restoranuose. Draugystės metu net spėjo aplankyti tris šalis – kartu atostogavo Maltoje, lankėsi Airijoje, Vokietijoje. Ir neslepia – ateityje turi planų kartu apsigyventi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius