-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviems ZIP FM vedėjams nustatytas koronavirusas: komanda dirbs iš virtuvės, miegamojo, garažo

Artimiausią savaitę radijo stoties ZIP FM klausytojai pažįstamus balsus girdės sklindančius iš virtuvės, miegamojo, vaikų kambario ar garažo. Būtent šiose savo namų vietose mini studijas įsirengė visi aštuoni ZIP FM laidų vedėjai.
ZIP FM
ZIP FM / ZIP FM nuotr.

Tokių pokyčių prireikė po to, kai savaitės pradžioje dviems šios radijo stoties laidų vedėjams buvo nustatytas koronavirusas.

„Apie pirmąjį atvejį sužinojome pirmadienį. Iškart ėmėmės visų saugos priemonių: buvo dezinfekuotos patalpos, atlikti visų darbuotojų koronaviruso testai. Laidų vedėjai, visas ZIP FM ofisas užsidarė namuose. Laukėme rezultatų ir ėmėmės plano B, kuriam ruošėmės nuo pirmosios koronaviruso bangos“, – pasakoja ZIP FM programų direktorė Ieva Kakariekaitė.

ZIP FM nuotr./ZIP FM
ZIP FM nuotr./ZIP FM

„Per 12 valandų perkelti studiją į aštuonių skirtingų žmonių namus – iššūkis. Tačiau kolektyvas į tai pažiūrėjo kaip į dar vieną naują patirtį. Timūras studiją įsirengė spintoje, Gedas – garaže. „Susitarus“ su technika, dar reikėjo susitarti su vienas kitu. Pati dirbu eteryje ir savo kailiu pajutau, ką reiškia vesti laidą nematant kolegų veidų, mimikų, akių. Tačiau tuo man ir patinka mūsų komanda – jiems nėra neįmanomo“, – patirtimi dalijasi I.Kakariekaitė.

Pasak ZIP FM atstovės, šiuo metu visi aštuoni laidų vedėjai jaučiasi gerai, visi užpildė NVSC anketas kaip galimą kontaktą su užkrėstuoju turėję asmenys, todėl iš namų dirbs dar bent savaitę.

Kaip skamba kitoks ZIP FM galima išgirsti FM bangomis, internetu ar parsisiuntus išmaniąją programėlę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius