-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviratininkas Raimondas Rumšas Italiją iškeitė į TV3 „Šok su manimi” vakarus!

Vienas žymiausių Lietuvos sportininkų, dviratininkas Raimondas Rumšas nuo šiol džiaugiasi ne tik jau pelnytais laimėjimais – Giro Di Lombardia pasaulio taure, žymiųjų lenktynių Tour De France bronzos medaliu ar kitomis pergalėmis, kurioms suskaičiuoti neužtenka rankų pirštų, bet ir nauju iššūkiu – pramoginiais šokiais.
Raimondas Rumšas
Raimondas Rumšas / TV3 nuotr.

Šiuo metu sportininkas su žmona Edita ir keturiais vaikais gyvena Italijoje, Lupatos miestelyje Toskanoje. Apsispręsti, ar saulėtą kraštą iškeisti į sunkias šokių repeticijas, Raimondui reikėjo trijų dienų. Jo žaibiškam apsisprendimui turėjo įtakos begalinis žmonos palaikymas.

„Rytoj parskrendu, aplankau tėvelius, o atvykęs pas jus jau norėčiau dviejų treniruočių – vienos ryte, kitos vakare. Taip pat būtų gerai susidėlioti visą treniruočių grafiką ir repetuoti du kartus per dieną“, – abstulbinta sportininko ryžto ir greitų sprendimų žavėjosi TV3 projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Raimondo žmona ne tik palaiko vyrą dėl dalyvavimo šokių projekte, bet ir rūpinasi, kad jam sektųsi kuo puikiausiai. Edita pati išrinko vyrui šokių partnerę.

„Pamačiusi Rūtą Ramanauskaitę Edita šypsodamasi pasakė – štai čia mes ir apsistosim“, – pasakoja Neringa.

Žymų Lietuvos dviratininką apsispręsti paskatino tai, kad panašiame projekte jau buvo dalyvavęs jo kolega italas Mario Cipolini. Raimondas su dideliu susidomėjimu stebėjo, kaip jam sekėsi šokti itališkame šou. Peržiūrėjęs daugelį pernai metų „Šok su manimi“ laidų archyvų, sportininkas taip pat ryžosi išbandyti dviračių trasą pakeisti į šokių aikštelę.

„Dalyvauti projekte Raimondas nusiteikęs labai rimtai. Jis į Lietuvą grįžo pasiėmęs žieminius drabužius. Nors mes su vaikais išvyksime, planuojame kartais vis sugrįžti ir pažiūrėti, kaip jam sekasi“, – pasakoja Edita Rumšienė.

Raimondo ir Rūtos porą treniruoja Gabrielė Valiukaitė ir Gintaras Svistunavičius.

Kaip seksis žymiam dviratininkui pasirodyti TV3 „Šok su manimi“ aikštelėje, sužinosite jau rugpjūčio 21 dieną 19.00 val.!

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius