Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Dydžio (r)evoliucijos“ išbandymas: gatvėje tik su bikiniu ir žeminančiais užrašais ant kūnų

Pirmoje „Dydžio (r)evoliucijos“ laidoje žiūrovai išvyks pirmąją ir bene drąsiausią merginoms tekusią užduotį. Tik bikiniais pasipuošusios apkūnios gražuolės turės dalyvauti fotosesijoje vidury dienos Vilniaus centro gatvėse, o ant jų kūnų bus išrašyti visi skaudūs ir žeminantys žodžiai, kuriuos jos girdėjo per savo gyvenimą. Išgirdus užduotį, merginų tarpe kils sąmyšis – net dvi apkūnios gražuolės nusprendė palikti projektą.
„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvės
„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvės / Raimundo Adžgausko nuotr.

„Tokios fotosesijos tikslas – parodyti, kad šie žodžiai yra tik žodžiai. Jie nieko nereiškia. Merginos turės įveikti savo baimes ir kompleksus – ne tik skausmingus prisiminimus, bet ir tą faktą, kad tu pusnuogė stovi vidury Pilies gatvės, o praeiviai ir turistai tave apkalbinėja. Tačiau toks yra modelio darbas – geriausiai pasirodyti sunkiausioje situacijoje.

Mano kolekciją gali pristatyti tik drąsios ir gražios merginos, kurios pasitiki savimi ir savo kūnu“, – prieš pirmąją užduotį kalbėjo vienas iš šou komisijos narių, netrukus savo pirmąją plius dydžio proginių suknelių kolekciją pristatysiantis mados dizaineris Robertas Kalinkinas.

Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė
Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė

LNK eteryje spalio 29 d. pradedamas rodyti plius dydžio realybės šou „Dydžio (r)evoliucija“ prodiuserių kompanijos „TymDrym“ rengiamas pagal originalų kompanijos „Armoza Formats“ formatą „Curvy Supermodel“, kuris transliuojamas Vokietijoje, Nyderlanduose ir Ukrainoje. Prodiuseriai iš užsienio „Dydžio (r)evoliucijos“ filmavimo metu lankėsi Lietuvoje ir stebėjo į pirmąsias atrankas atvykusias merginas.

Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė
Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė

„Mus nustebino, kad Lietuvoje pradedamas filmuoti tik pirmas šou sezonas, o į pirmąsias atrankas jau atėjo labai daug puikių merginų – labai gražių ir su labai įdomiomis gyvenimo istorijomis.

Žiūrovui svarbu suprasti, kad tai šou ne apie tai, kaip numesti svorio ar kaip teisingai pozuoti prieš kamerą, – čia viskas yra apie pasitikėjimą savimi ir norą sugriauti standartus apie tai, kaip turi atrodyti ir kiek turi sverti pramogų pasaulio žvaigždė. Ir tai, kad tiek daug merginų siuntė savo anketas ir atvyko į atranką, tik parodo, kad Lietuva yra tikrai pasiruošusi „Dydžio (r)evoliucijai“, – įsitikinusi į Lietuvą iš Izraelio atvykusi „Armoza Formats“ atstovė Victoria Asylun.

Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė
Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė

Be abejonės, pirmoji ir atviriausia projekto užduotis ne vienai merginai primins skaudžią gyvenimo istoriją ir privers apnuoginti ne tik savo kūną, bet ir sielą.

„Pirma buvo žodžiai – kiek gali valgyti? Tada sekė kontrolė – kiek šiandien suvalgiau, ar priaugau, kiek priaugau kilogramų. Bijojau valgyti prie jo – keldavausi naktimis ir tada eidavau prie šaldytuvo. Dabar tai skamba juokingai, bet tada tai buvo teroras“, – prisimena pirmojo Lietuvoje plius dydžio realybės šou dalyvė 30 metų Vitalija. Prieš ateidama į šou, kuris griauna grožio standartus, Vitalija su vyru gyveno Norvegijoje ir dirbo žuvų fabrike. Iki vieno lemtingo vakaro.

Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė
Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvė

„Jis man pasakė, kad aš esu per stora ir todėl mane palieka. Svėriau daugiau nei 55 kilogramus, kuriuos buvo pavykę „pasiekti“ laikantis dietų. Tada supratau, kad taip būti neturėtų, tai nenormalu. Todėl atėjau čia“, – savo istoriją bene garsiausiai plius dydžio moteriai Lietuvoje – Erikai Vitulskienei – su ašaromis akyse pasakos jauna moteris.

Kartu su E.Vitulskiene ir R.Kalinkinu komisijos kėdėse taip pat sėdės ir merginas vertins televizijos prodiuserė Laura Paukštė ir fotografas, šokėjas bei socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas. Po fotosesijos iš dvidešimties pirmosios atrankos metu išrinktų merginų liks tik dešimt plius dydžio gražuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius