Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Mildažytė mini 53-ąjį gimtadienį: „Stenkimės džiaugtis ir džiuginti kitus“

Paskutinę žiemos dieną – vasario 28-ąją žurnalistė, televizijos laidų vedėja bei prodiuserė Edita Mildažytė švenčia 53-ąjį gimtadienį. Edita įsitikinusi – gyvenime svarbiausia išmokti paprastą dalyką – mokėti klysti, nekaltinti savęs ir nekaltinti kitų.
Edita Mildažytė
Edita Mildažytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Medikų šeimoje užaugusi Edita sako, kad paskutinėse klasėse net neabejojo, kad ir pati taps medike, tačiau pasirinko žurnalistikos studijas. Pradėjusi mokytis universitete ji iškart susirado skalbėjos ir lygintojos darbą „Lietuvos“ viešbutyje.

Nuo paauglystės maištavusi ir visuomet už lygybę kovojusi mergina čia sutiko ir pirmąją meilę – Gintautą. „Norėjau ištekėti ir išeiti iš namų, norėjau turėti savo namus ir savo šeimą“, – praėjusiais metais ji pasakojo LRT TV laidai „Gimę tą pačią dieną“.

Norėdama išlaikyti šeimą, E.Mildažytė tuomet turėjo į vairių verslų, buvo įkūrusi reklamos agentūrą, kurioje sutiko dar vieną vyrą, taip pat Gintautą.

Gretos Skaraitienės nuotr./ Gintautas Vyšniauskas ir Edita Mildažytė
Gretos Skaraitienės nuotr./ Gintautas Vyšniauskas ir Edita Mildažytė

„Po ilgų svarstymų išsiskyriau su pirmuoju vyru. Atsisakiau man priklausančio turto ir alimentų vaikams,“ – sakė žinoma žurnalistė. Ji sukūrė šeimą ir kartu su antruoju vyru susilaukė dar vieno sūnaus.

„Vyras man leido jaustis karaliene, o aš jam. Tai buvo svarbiausia paslaptis. Kai visą gyvenimą vienas su kitu žaidi tą patį žaidimą, kažkas gero iš to išeina. Ir finalas buvo karališkas“, – apie laimingą antrąją santuoką su šviesaus atminimo G.Vyšniausku pasakojo žinoma žurnalistė.

Moteris įsitikinusi – reikia išmokti paprasto dalyko – klysti, nekaltinti savęs ir nekaltinti kitų.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Edita Mildažytė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Edita Mildažytė

„Ir suprasti, kad jeigu padarei klaidą, reikia arba ją ištaisyti, arba kokiu nors būdu iš jos išsisukti, bet negyventi visą gyvenimą toje klaidoje. Juk visi mes jų darom. Niekas nenugyvena gyvenimo be klaidų ir niekas nenugyvena tobulo gyvenimo.

Taigi, užtenka norėti to tobulo gyvenimo. Mes visi tiesiog gyvenam. Nueinam nuo gimimo iki mirties. Taškas. Ir toje atkarpoje reikia stengtis kiek galima daugiau džiaugsmo patirti pačiam ir kiek galima daugiau jo suteikt kitiems“, – tvirtino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius