-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Mildažytė stojo į kulinarinę kovą su sūnumi: „Ką mano vaikas padaro, viskas yra geriausia“

Trečiadienio vakarais LRT žiūrovai yra kviečiami pasinerti į kulinarinį nuotykį. Laidoje „Mano mama gamina geriau!“ šį vakarą svečiuosis profesionalus modelis Justina Ieva Steponavičiūtė ir jos mama Laimutė. Taip pat savo kulinarinius įgūdžius demonstruos laidų vedėja Edita Mildažytė ir jos sūnus Mykolas.
Edita Mildažytė su sūnumi Mykolu
Edita Mildažytė su sūnumi Mykolu / LRT nuotr.

Laidoje mamos vadovauja, o jų suaugę vaikai gamina. Kuris patiekalas yra vertas nugalėti, sprendžia vienas garsiausių virtuvės šefų, klasikinės virtuvės šalininkas Romas Zakarevičius. Jis įsitikinęs – tikroji klasika yra namuose gamintas mamos maistas.

Modeliu dirbanti Justina Ieva Steponavičiūtė turėjo gaminti mamos blynelius. Jos mama galėjo tik sakyti, ką reikia daryti – patiekalą pagaminti modelis turėjo per 20 minučių.

Iš trijų E.Mildažytės atsiųstų receptų, R.Zakarevičius nusprendė, kad reikėtų gaminti kiaušinių tortą. Šio patiekalo jis nėra ragavęs, o tai yra retas atvejis. Pagaminti šį neįprastą patiekalą komanda turėjo per 20 minučių.

LRT nuotr./Edita Mildažytė su sūnumi Mykolu
LRT nuotr./Edita Mildažytė su sūnumi Mykolu

Eterio žvaigždė E.Mildažytė buvo nusiteikusi nugalėti ir negailėjo patarimų savo sūnui. Moteris skubino sūnų kuo greičiau pjaustyti ingredientus, skatino susikaupti, nesiblaškyti ir gaminti. Virtuvėje kunkuliavo aistros ir azartas.

„Jeigu galima – be panikos. Gal galima tą stresą sumažinti“, – mamą ramino Mykolas. „Ne, mielasis, negalima. Šiuo atveju – ne“, – sakė E.Mildažytė.

„Matyti, kad vaikinas yra gaminantis“, – stebėdama konkurentus sakė Laimutė. „Edita griežta, bet žino, ką pasakyti, ką daryti“, – kalbės J.I.Steponavičiūtė.

„Ką mano vaikas padaro, viskas yra geriausia“, – apie savo sūnų juokdamasi kalbėjo E. Mildažytė. „Editą matęs visokią, bet Editos mamos tikrai nesu matęs... Buvo malonu žiūrėti, kaip ji valdingai vadovauja sūnui. Nors sūnus žino, ką daro ir ko nori“, – bendravimą komandoje komentavo R.Zakarevičius.

„Mano mama gamina geriau!“ – trečiadienį 21.30 val. per LRT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius