-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Sipavičius: „Darbo man niekada netrūko“

Populiarus Lietuvos dainininkas Egidijus Sipavičius, be koncertinės veiklos, turi ir naują – mokytojo darbą. Didelę sceninę patirtį sukaupęs atlikėjas mokytojauja LNK televizijos laidoje „Lietuvos balsas“. Nors visuomet atrodo gerai nusiteikęs ir pasitempęs, E.Sipavičius portalui Žmonės.lt prasitarė, kad neretai norint žengti koja kojon su darbais pritrūksta laiko miegui.
Egidijus Sipavičius
Egidijus Sipavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pavyzdžiui, šią savaitę į tarpinį projekto „Lietuvos balsas“ filmavimą atskubėjo tiesiai iš lėktuvo. Po koncerto Airijos sostinėje Dubline vietos lietuviams, 53-ejų E.Sipavičius laiko numigti turėjo vos dvi valandas, tačiau nusileidęs Lietuvoje jis vyko ne į lovą, o į filmavimo aikštelę.

„Nežinau, kaip man pavyko pasirodyti, jei gerai – tai stebuklas, nes maniau, kad bus tragedija. Tąkart per parą miegojau dvi su puse valandos ir gal dar 15 minučių lėktuve. Buvo taip, kad jau važiuodamas po filmavimo užmigau sustojęs sankryžoje. Kol degė raudona šviesa numigau, o tada signalais prižadino kiti vairuotojai“, – prisipažino E.Sipavičius. Pasak atlikėjo, šiuo metu jo darbų grafikas itin įtemptas.

„Turiu savo koncertus, repeticijas, dar yra grupės „Quorum“, chorų, kurių prodiuseris esu, reikalai, „Lietuvos balsas“... Viskas taip susidėjo, kad nelabai lengva“, – sakė Lietuvos estrados senbuvis.

Anot E.Sipavičiaus, darbo jam niekada netrūko, tačiau šiuo metu toks etapas, kai dalis jo itin matoma. „Ne apie visus koncertus kalbama, bet dabar kai atsirado „Lietuvos balsas“, esu labiau matomas ir susidomėjimas manimi didesnis. Taip visą laiką yra, kai būni televizijoje. Didžiausias prisidėjęs darbas, būtent „Lietuvos balsas“, kuris pareikalauja labai daug laiko. O mano gyvenimas ir iki tol buvo labai intensyvus...“ – kalbėjo jis.

Televizija patinka, bet aplinkinių dėmesys – ne

Kaip sakė E.Sipavičius, darbas televizijoje jam įdomus. „Tai yra kitoks šou nei per koncertus. Televizija mano darbui suteikia įvairovės, scenoje esu daug metų, o televizijoje būnu ne taip dažnai. Negerai televizija tik dėl to, kad padidėja dėmesys mano gyvenimui, o aš nemėgstu tuo dalintis. Labai mėgstu dainuoti“, – šypsojosi atlikėjas.

Trūksta erdvės reikštis naujiems talentams

Šiuo metu projekte „Lietuvos balsas“ naujų scenos talentų ieškantis E.Sipavičius teigė, kad Lietuvoje gerų balsų nestinga, tačiau nėra erdvės, kur žmonės juos galėtų parodyti.

„Dainuojančių yra daug, gerai dainuojančių – nemažai, ypač gerai dainuojančių yra ne prūdai, bet jų yra. Yra žmonių, puikiai valdančių balsus. Manau, kad Lietuvoje trūksta muzikinių projektų. Dauguma jų vyksta su tais pačiais žinomais žmonėmis. Talentų ieškančių laidų labai mažai. Kad ir „Kelias į žvaigždes“ buvo geras dalykas – šiam projektui gerbėjai galėtų padėkoti už Merūno atsiradimą. Taip buvo atrastas ir Radži, koks jis bebūtų, šis atlikėjas unikalus. Tokie projektai reikalingi, nes tai – galimybė pasireikšti jauniems žmonėms“, – įsitikinęs E.Sipavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius