Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Eglė Malinauskaitė antrąkart išsiskyrė su Pauliumi Aršausku: „Noriu greičiau viską pamiršti“

Eglės Malinauskaitės ir Pauliaus Aršausko draugystė primena tikrą melodramą. Jie draugavo, skyrėsi, viešai svaidėsi kaltinimais, o galiausiai vėl šildėsi vienas kito glėbyje. Visgi, pasak merginos, šiems santykiams jau atėjo galas. Pora pasuko skirtingais keliais.
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė / Irmanto Gelūno, asmeninio albumo nuotr.

Rugsėjo viduryje, vos įvykus Pauliaus Aršausko skyryboms, kriptovaliutų verslininkas ilgai vienišas nebuvo – netrukus vėl, jau antrą sykį, ėmė draugauti su mediciną studijuojančia Egle Malinauskaite.

Nors keletą mėnesių atrodė, kad galbūt pora puoselėja gražius santykius, visgi neseniai jų draugystė nutrūko.

„Palikau jį prieš porą savaičių. Aš tiesiog dabar labai noriu ramybės. Noriu greičiau viską pamiršti“, – 15min nedaugžodžiavo Eglė Malinauskaitė.

„Instagram“ nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
„Instagram“ nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Dramatiška meilės istorija

Kone muilo operą primenanti Pauliaus ir Eglės istorija viešumon iškilo šių metų liepos 7-ąją, pirmųjų Pauliaus ir Dianos vestuvių metinių dieną. Socialinėje erdvėje buvo paviešinta nuotrauka, kurioje jis bučiuoja ne savo žmoną, o naująją merginą – Eglę Malinauskaitę.

Tąkart verslininkas prisipažino, kad jo ir žmonos Dianos santykius ištiko krizė, nuo vasaros pradžios jie nebegyvena kartu.

Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Ne ką mažiau dėmesio, apkalbų ir įžeidinėjimų šioje istorijoje sulaukė ir verslininko naujoji širdies draugė Eglė Malinauskaitė.

Svaidėsi kaltinimais

Visgi pirmoji jų draugystė ilgai netruko. Pora išsiskyrė ir ėmė viešai vienas kitą pulti. Paulius buvo net apkaltinęs Eglę, kad ši jį apdraskė, merginą pavadino „barakuda“. Tąkart jis tikino, kad jis nutraukė kelis mėnesius trukusius santykius dėl patirto smurto.

„Ji uždarė mane namuose ir bandė sulaikyti, kad neišvykčiau į savo partnerio bernvakarį. Paslėpė pasą, visą mane sudraskė ir bandė visais būdais sulaikyti. Išmetė pasą pro langą, kompiuterį. Jai jokių priekaištų neturiu, tiesiog tegul nebesiartina prie manęs. Nes jai svarbūs tik pinigai, restoranai. Tik to ji visą laiką siekė ir prašė iš manęs, jog duočiau. Aš dėl daug ko kaltas, bet barakuda yra barakuda“, – liepos pabaigoje 15min tikino P.Aršauskas.

Mediciną studijuojanti mergina tikino, kad tai ji paliko Paulių, nes šis žaidė dvigubus žaidimus su ja ir savo buvusia žmona. O po pareiškimo apie smurtą Eglė Malinauskaitė žadėjo kreiptis į teisininkus dėl melagingos informacijos ir šmeižto.

Neilgai trukus pora savo nesutarimus pora paliko nuošalyje, Paulius išsiskyrė su žmona, ir su Egle vėl ėmė drauge leisti laiką. Tačiau tai tetruko kelis mėnesius. Dabar Eglė sako, kad kito karto jau nebebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius