-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Skrolytė džiaugiasi gimusi Vasario 16-ąją: „Laisva diena, pakeltos vėliavos ir šventinė nuotaika“

Laidų ir renginių vedėja Eglė Skrolytė Vasario 16-ąją mini savo 37-ąjį gimtadienį. Moteris džiaugiasi, kad gimė būtent per Valstybės atkūrimo dieną. „Šventiškai jaučiuosi net ir tada, kai nesu nusiteikusi švęsti“, – juokiasi ji.
Eglė Skrolytė
Eglė Skrolytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Eglė Skrolytė 15min teigė, kad per Valstybinę šventę gimti smagu – juk pakeltos vėliavos, visiems laisva diena, o ir nuotaika pakili.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Eglė Skrolytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Eglė Skrolytė

„Yra daug švenčių, kurių metu labai nenorėčiau būti gimusi. Pavyzdžiui, per Kalėdas, Naujuosius metus. Bet per Valstybės atkūrimo dieną jaučiuosi visada džiugiai, didžiuojuosi, ta bendra atmosfera tokia pakili. Tai yra tikrai gera diena gimti. Visada juokaudavau, kad mano gimtadienio proga būna pakeltos vėliavos, visi turi laisvą dieną. Taigi šventiškai jaučiuosi net ir tada, kai nesu nusiteikusi švęsti“, – juokėsi ji.

Moteris sako esanti tikra patriotė, tačiau Vasario 16-osios kažkaip išskirtinai nemini – vaikams rodo pavyzdį, kad savo šalį reikia mylėti kas dieną, o ne tik per šventes.

„Manau, kad vaikai mokosi iš gyvenimo būdo, vertybių, kuriomis gyvena tėvai. Aš pati jaučiu tokius stiprius patriotiškus jausmus, ir žinau, iš kur jie yra. Mano tėvai visada gyveno labai tikėdami Lietuvą, mylėdami, bragindami ir dirbdami jai. Niekada apie tai nebuvo gėdinamasi kalbėti, nebuvo kalbama tarp eilučių. Tai buvo labai aiškiai išreikšta. Tėtis visą gyvenimą dirbo teisėtvarkoje, aš mačiau jo atsidavimą. Jie Lietuvą mylėjo kas dieną, ne tik per šventes.

Todėl galvoju, kad ne taip svarbu, ką tu darai per šią šventę, svarbu, ką tu darai kiekvieną dieną, kiek esi aktyvus kaip tautos narys, ar eini balsuoti, ar domiesi įvykiais. Aišku, svarbu šventes švęsti kartu, mes tai ir darom, bet man atrodo normalu, kad kartais šią šventę nustelbia mamos gimtadienis“, – šypsojosi Eglė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Eglė Skrolytė su vaikais
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Eglė Skrolytė su vaikais

Gimtadienio šventei susikrovė lagaminą

Paklausta, kaip šiemet žada minėti 37-ąjį gimtadienį, Eglė šventės išvakarėse pasakojo, kad nieko nežino – jos laukia mylimojo Jono Elvikio ir vaikų paruošta staigmena.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Skrolytė nebeslepia draugystės su buvusiu krepšininku Jonu Elvikiu

„Nežinau, ką darysiu per šį gimtadienį. Žinau tik tiek, kad turiu susikrauti daiktus, ir vakarinės suknelės nereikės. Nežinau, kur važiuosime – Jonas su vaikais nieko nesako.

Šiaip labai mėgstu staigmenas. Jaučiuosi laiminga nuo pat tos akimirkos, kai man pasakė, kad niekuo neturiu rūpintis, o turiu tik susikrauti lagaminą. Tai man yra geriausia dovana“, – džiaugėsi Eglė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis

Taip džiaugdamasi kiekviena gyvenimo akimirka, E.Skrolytė sako visai nebijanti bėgančių metų ir didėjančių skaičių.

„www.bambafoto.lt“ nuotr./Eglė Skrolytė
„www.bambafoto.lt“ nuotr./Eglė Skrolytė

„37 – man gražūs skaičiukai. Jei sakyčiau, kad man metai – tik skaičiai, vadinasi, jau juos sureikšminu. Iš tikrųjų man jie svarbūs, kartu su jais aš gavau daug gyvenimiškų pamokų, dovanų, patirčių, žinių. Aš labai branginu savo metus ir labai džiaugiuosi būdama ten, kur esu“, – teigė Eglė.

Pasak E.Skrolytės, svarbiausiu jos tikslu išlieka siekis kiekvieną dieną praleisti prasmingai.

„Man patinka, kad aš gyvenu savo gyvenimą intensyviai. Per visus gyvenimo metus sukaupiau labai daug, skirtingos, turiningos patirties. Labiausiai ko nenorėčiau – net ir vienos dienos praleisti vėjais, man būtų gaila. Tai labai džiaugiuosi jo turiniu ir jo gausa.

Manau, kad žmogus, kuris yra patenkintas viskuo, yra nebeįdomus. Aš noriu tikėti, kad žmogui būdinga siekti, nepaisant, kiek tau metų yra – 20 ar 70. Tuo metu, kai nustoji kažko norėti ar siekti, tam ir yra pabaiga, man atrodo“, – kalbėjo Eglė.

Tad sau palinkėtų nesustoti. „Aš sau linkiu mokytis tiek iš gyvenimo, knygų, tiek iš kitų žmonių. Nepasenti šita prasme. Man atrodo, kad žmogus yra jaunas, gyvas tol, kol jis mokosi, yra atviras viskam“, – 15min sakė Eglė Skrolytė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius