Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eglė Skrolytė: galbūt daugiau nesutiksiu jokio kito vyro...

Šeimos griūtį patyrusios žinomos moterys laidoje „Negaliu tylėti“ buvo itin atviros. Koks gyvenimas laukia po skyrybų?
Eglė Skrolytė
Eglė Skrolytė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Labai gaila, kad svarbiausias mano gyvenimo projektas nepavyko. Galbūt daugiau niekada ir nesutiksiu jokio kito vyro, su kuriuo norėsiu būti, bet manęs tai visiškai negąsdina“, – atvirai apie šiemet sudužusią santuoką, kuri truko penkerius metus, pasakojo 31-erių TV laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė-Liesienė.

Kita pokalbių laidos dalyvė 56-erių garsi muzikė Tatjana Rinkevičienė prisipažino, kad jai skyrybos su dirigentu Gintaru Rinkevičiumi išėjo tik į naudą.

Po daugiau nei dviejų dešimtmečių iširusi žinomos moters santuoka jai buvo tapusi dvigubu išbandymu. Muzikei tuo pat metu teko kęsti ne tik širdies skausmą, bet ir apkalbas.

„Buvo laikotarpis, kai nuėjusi į koncertą nežinodavau, kaip jaustis. Visi į mane žiūrėdavo ir šnabždėdavosi, kadangi jie žinojo mano skyrybų istoriją“, – praeities išgyvenimais laidos studijoje dalijosi T. Rinkevičienė.

Apie savo šeimos dramą ir gyvenimą po jos laidoje atviravo ir dainininkė Eva.

„Vestuvės buvo didžiausia mano gyvenimo klaida, išsiskyrusi kėliau taurę šampano“, – kalbėjo 37-erių atlikėja. Ji ištekėjo būdama 21-erių, o po dešimties metų su vyru pasuko į skirtingas puses.

Nejaugi gyvenimas po skyrybų baigiasi? Atvirus atsakymus išgirsite pirmadienį 18.55 valandą laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius