Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eglė Skrolytė ir Milana Jašinskytė apie savo grožio ritualus: „Moterys, mylėkite save“

Kiekviena moteris turi savų grožio ritualų – ne išimtis ir jogos meistrė Milana Jašinskytė bei laidų vedėja Eglė Skrolytė. Trečiadienio rytą „BIOK laboratorijos“ renginyje jos susirinkusiesiems papasakojo, kaip puoselėja savo kūną ir kas joms leidžia jaustis gerai.
Eglė Skrolytė ir Milana Jašinskytė
Eglė Skrolytė ir Milana Jašinskytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Renginyje, kuriame buvo pristatytas tyrimas apie kosmetikos vartojimo įpročius Lietuvoje bei tarptautinį ECOSERT sertifikatą gavę ekologiški produktai, išpuoselėtais plaukais ir išlavintu kūnu galinti pasigirti jogos meistrė Milana Jašinskytė išskyrė pagrindinius elementus, kurie leidžia jai gerai jaustis ir atrodyti.

Vienas jos būtinų ritualų yra veido valymas. „Jį labai prižiūriu, nes turiu gana probleminę odą. Ji reikalauja daug dėmesio. Man labai svarbu ne dekoratyvinė kosmetika, bet ta, kuri gali padėti tonizuoti, drėkinti odą. Daug laiko ir pinigų investuoju į kremus. Mano nuomone, vien pasitepti veido kremu nepakanka, man svarbu, kad jis būtų švarus“, – 15min pasakojo ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milana Jašinskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milana Jašinskytė

Kadangi Milana Jašinskytė kasdien užsiima joga, sportuoja – kasdienis galvos trinkimas šampūnu ir balzamu yra tiesiog neišvengiamas.

„Švari galva man yra svarbu, o sportuodama suprakaituoju. Turiu atrodyti estetiškai“, – teigė Milana Jašinskytė.

Jau užsiminusi apie sportą, be kurio negali nė dienos, Milana Jašinskytė teigė, kad jogos užsiėmimai suteikia ne tik fizinio grožio. „Pavyzdžiui, stovėjimas ant galvos ar kiti pratimai, kurių metu būnu žemyn galva, leidžia kraujui geriau cirkuliuoti ir automatiškai veidas tampa skaistesnis, skaidresnis. Taip pat darau kvėpavimo pratimus, bet tai taip pat jogos praktikos dalis. Manau, kad šie užsiėmimai yra labai svarbūs ir sukuria visumą“, – kalbėjo jogos meistrė.

Milana moterims linki išmokti taisyklingai kvėpuoti, nes tai yra labai svarbu. Labiau vertini, gerbti ir mylėti save: „Kai atsiranda meilė sau, atsiranda ir visi kiti dalykai.“

Laidų vedėja Eglė Skrolytė taip pat daugiau dėmesio skiria ne dekoratyvinei kosmetikai, o tai, kuri saugo ir puoselėja odą.

„Dekoratyvinė kosmetika būtų tik priedas, padedantis tau paryškinti kažką, ką turi. Esmė yra kaip tu save prižiūri, kaip save myli“, – teigė ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eglė Skrolytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eglė Skrolytė

Eglė Skrolytė sako vertinanti ilgametes tradicijas: „Patikiu tokiais dalykais, kuriems jau ne 100 ir ne 200 metų. Man patinka tradicijas turintys dalykai, kuriuos pasiimame iš gamtos, kurie jau patikrinti.“

Apie tai, kokius grožio ritualus pati atliekanti, Eglė Skrolytė kalbėjo su šypsena. „Aš šaldausi ledukus. Kasdien ryte veido odą prausiu vienu leduku, nepamirštu ir kontrastinio dušo, kuris labai gerai visam kūnui. O vakare mėgstu ant veido užsidėti karštą kompresą – tiesiog karštame vandenyje suvilgytą rankšluostį“, – teigė ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Burbaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Burbaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius