-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglės Jackaitės sūnus seka mamos pėdomis – Jokūbas Brazys nuo rudens studijuos aktorystę

Daugeliui abiturientų šiuo metu pokyčių metas gyvenime, ne išimtis – aktorės Eglės Jackaitės sūnus Jokūbas, kuris paseks tėvų pėdomis ir nuo rudens pradės gilintis į aktorystės studijas Klaipėdos universitete. Džiugia žinia apie sūnaus pasirinkimą Eglė pasidalijo savo socialinio tinko „Facebook“ paskyroje.
Eglė Jackaitė su sūnumi Jokūbu
Eglė Jackaitė su sūnumi Jokūbu / Luko Balandžio nuotr.

„Esu labai laiminga ir sujaudinta šito momento. Džiaugėmės drauge su jo tėčiu Edvardu ir negalime patikėti, kad Jokūbas jau suaugo ir tapo studentu. Labai džiaugiuosi jo pasirinkimu. Visų pirma yra įstoti, o ar pabaigs jis tas studijas, parodys laikas. Linkiu jam sėkmės, užsispyrimo ir kantrybės. Nuolatos reikia tobulėti ir tikiu, jei jis tai darys, taps aktoriumi iš didžiosios raidės“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo E.Jackaitė.

Daugelis mano, kad aktoriaus ar menininko dalia nėra lengva, o ir turtų iš tokios profesijos nesusikrausi, tačiau Eglė tikino, kad sūnaus nuo pasirinkimo neatkalbinėjo. „Visada palaikiau ir palaikysiu savo vaiką, na, nebent jis klystų. Nereikia išsižadėti savo svajonės ir tikiu, kad jis tikrai turi pašaukimą, o ir galų gale, genai daro savo – abu tėvai yra aktoriai. Galvoju, jei būtų neįstojęs, ką būtumėme darę? Gal būtų tekę į kokią Angliją braškių važiuoti skinti, nes jam tikslieji mokslai irgi nelabai sekasi. Labai džiaugiuosi, kad Povilas Gaidys, kuris rinko grupę Klaipėdos dramos teatrui, pasirinko Jokūbą. Jei viskas bus gerai ir baigs studijas, jis ateis vaidinti į tą patį teatrą, kur po studijų savo karjerą pradėjo jo mama ir tėtis“, – pasakojo Klaipėdoje gyvenanti aktorė.

Su sūnumi trečiadienį fakultete apsilankiusią Eglę užliejo prisiminimai, nes būtent šiame universitete ji susipažino su buvusiu sutuoktiniu Edvardu Braziu. Studentišką meilę tuomet vainikavo Jokūbo gimimas, kai Eglė studijavo paskutiniame kurse. „Šiandien nuėjau į fakultetą, kur prieš 21 metus pati įstojau, tos pačios sienos, auditorijos – nerealus jausmas. Dabar prasideda naujas Jokūbo gyvenimo etapas: studijos, nauji draugai, o studijuoti aktorystę yra nepaprastai įdomu. Negaliu patikėti, kad mano dėstytojai dabar bus ir mano sūnaus“, – kalbėjo E.Jackaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius