-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas Bžeskas: „Nusprendęs parduoti savo butą, nereikalingus daiktus išdalinau vaikų namams ir kaimynams“

„Buto palikti nebuvo gaila, nes bėga laikas, keičiasi mano poreikiai ir vertybės“, – sako populiarus Lietuvos muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas (38), praėjusiais metais persikėlęs gyventi į savo sužadėtinės Redos Gikytės namus (29). Tačiau prodiuseris vis dėlto nusprendė parduoti savo butą Lazdynėliuose. O jei tiksliau – nusprendė parduoti, tačiau apsigalvojo, nors skelbimas vienoje iš internetinių skelbimo lentų dar vis „kabo“.
Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Anksčiau turėjau mintį parduoti tą butą ir skelbimas iki šiol dar kabo. Tačiau dabar aš jo nebejudinu, bet jeigu atsirastų koks nors padorus, fainas žmogus – susigundyčiau parduoti. Nuomoti tikrai neketinu, nes butas iškart prarastų savo aurą“, – pasakojo Egmontas.

Kaip rašoma skelbime, Egmontas Bžeskas už savo 4 kambarių, 145 kvadratų butą Lazdynėliuose norėtų gauti 485 tūkst. litų. Žinoma, suma nėra menka, tačiau butas ne tik unikalaus dizaino, bet ir su visais moderniais prodiuserio išsirinktais baldais.

Anot Egmonto, butas tuščias nestovi net ir dabar, nes jame vis apsistoja į sostinę atvykę prodiuserio draugai, tėvai ar artimieji. Palikti naujai, moderniai įrengtą butą beveik su visais baldais sunku nebuvo, nes reikalingų daiktų buvo mažai, o kitus jis tiesiog išdalino.

„Butas parduodamas su visais baldais. Pasiėmiau tik asmeninius daiktus, kurių buvo visai nedaug. Išsivaliau, ko nereikėjo man, atidaviau vaikų namams, kaimynams ar dar kam nors. Savo drabužius atsirinkau, o iš daiktų pasiėmiau tik kompiuterius. Savaime aišku, mano tapybos darbai irgi iškeliavo kartu su manimi, – pasakojo viengungio gyvenimą pasiryžęs galutinai baigti Egmontas. – Tame bute viskas gana nauja. Man nebuvo gaila palikti jo, nes aš ten pragyvenau apie 13 metų. Daug ką jame pakeičiau, pats kūriau buto dizainą, suremontavau ir ilgą laiką gyvenau, todėl spėjau pasidžiaugti.“

Mariaus Žičiaus nuotr./Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė
Mariaus Žičiaus nuotr./Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius