Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmonto Bžesko mylimosios dukra – realybės šou dalyvė Goda

Neseniai žiniasklaidoje pasirodė pranešimas, kad Aurikos Žaromskytės dukra, kartu su Meksikos multimilijonieriumi gyvenusi Goda Stasiulaitytė, dalyvaus televizijos projekte „Sala“. Kaip teigė merginos mama Aurika ir jos širdies draugas Egmontas Bžeskas, ši žinia jiems buvo tarsi iš giedro dangaus.
Aurika Žaromskytė, Egmontas Bžeskas, Goda Stasiulaitytė
Aurika Žaromskytė, Egmontas Bžeskas, Goda Stasiulaitytė / 15min ir organizatorių nuotr.

Godos gyvenimas Meksikoje buvo lyg pasakoje, o netikėta pažintis oro uoste su Meksikoje gyvenančiu vyru išpildė visas jos svajones. Išvykusi į egzotišką šalį, lietuvaitė neturėjo jokių rūpesčių – nereikėjo nei plauti indų, nei tvarkytis namų, viską už gražuolę atlikdavo namuose dirbantys tarnai.

Lietuvė gyveno kaip rojuje – su privačiu lėktuvu skraidydavo, kur širdis užsigeisdavo, laiką leisdavo prabangiose jachtose ir net susipažino su garsiąja Paris Hilton.

Organizatorių nuotr./Goda Stasiulaitytė
Organizatorių nuotr./Goda Stasiulaitytė

„Turėjau viską. Pradžioje man buvo daug dėmesio, geriausiai jausdavausi, kai mes kažką veikdavome – skrisdavome prie jūros, į Akapulko miestą ir panašiai“, – pranešime spaudai yra pasakojusi Goda.

Tačiau po kurio laiko Goda pasiilgo Lietuvos ir artimųjų, todėl lietuvaitė paliko multimilijonierių ir grįžo į tėvynę: „Mes pabuvome su jo šeima ir išvykau į Lietuvą. Viskas, kiek galima tampytis iš vieno pasaulio galo į kitą? Noriu save atverti naujiems santykiams.“

Grįžusi į Lietuvą, mergina nusprendė ryžtis naujai avantiūrai – užpildė naujojo realybės šou anketą ir tapo viena laimingųjų, kuriai kūrybinė komanda suteikė galimybę išbandyti savo jėgas Tenerifėje.

Paklausti, kaip Aurika ir Egmontas reagavo į tokį Godos sprendimą, jie sako buvę tikrai nustebę, nes nesitikėjo, kad dukra nuspręs dalyvauti realybės šou: „Kad ji dalyvaus projekte, mums buvo šokas. Sužinojome paskutinėmis dienomis. Ji užpildė anketą, mes nieko nenutuokėme, nes pagal sutartį Goda nieko negalėjo sakyti. Būtumėme tikrai neleidę, nes užduotys buvo labai sunkios, ekstremalios, reikėjo daug fizinės jėgos.“

Visgi A.Žaromskytė prisipažino, kad džiaugiasi šiuo dukros žingsniu. Jai labai patiko, jog Goda atrado savyje daug jėgų ir projekte atliko net pačias sunkiausias užduotis: „Maniau, kad Goda yra šiek tiek silpnesnė ir fiziškai, ir morališkai, tačiau pasirodo, kad jos nepažinojau. Net ir su ašaromis akyse, ji įveikė viską.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Egmontas Bžeskas ir Aurika Žaromskytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Egmontas Bžeskas ir Aurika Žaromskytė

Vienas iš realybės šou vykdančiųjų prodiuserių Egmontas Bžeskas patvirtino, kad užduotys, kurias turėjo įveikti projekto dalyviai, buvo labai sunkios. Jis prisipažino, kad turėjo progą jas išbandyti, tačiau kai kurios vyrą nemenkai įbaugino.

„Mes, prodiuseriai, turėjome patys pereiti visas trasas, jos turėjo būti saugios, patikrintos. Aš pats visų jų nepraėjau, nes bijau aukščio. Tikrai netikėjome, kad Goda įveiks tokias sunkias užduotis“, – 15min sakė E.Bžeskas.

Tiesa, ruošiantis šiam projektui, Egmontas turėjo išbandyti ne tik trasas. Tenerifėje jis ieškojo vilos, kuriose gyveno dalyviai, transporto, aparatūros. Su kolegomis taip pat bandė rasti netradicines, nematytas vietas, kurios būtų patrauklios žiūrovo akiai.

„Būdamas Tenerifėje sugalvojau, kad reikia joje daryti realybės šou. Ši šalis skiriasi nuo kitų (Egipto, Turkijos), kuriose dažniausiai ir vyksta panašūs projektai. Tai labai įdomi sala, ji nedidelė, tačiau turi ir lietų, ir sniegą, ir karštį. Ji labai turtinga įvairovės. Kai atvažiavo kiti prodiuseriai, suprato, kad ši šalis yra oho“, – kalbėjo Egmontas.

Ir visgi paklausus, ar Egmonto mažosios dukros palaiko Godą, vyras nė nemirktelėjęs prisipažįsta, kad jo ir Aurikos mergaitės labai gražiai bendrauja. Nors tokiame projekte dalyvauti jos dar per mažos, tačiau stebi Godą televizijos ekranuose ir palaiko: „Mano dukros dar mažytės, bet visos kartu labai gražiai draugauja. Goda realybės šou metu turėjo įvykdyti vieną netikėtą užduotį, apie kurią kol kas nepasakosiu, paliksiu intrigą, tačiau pagalvojau – jei mano mergaitės turėtų ją atlikti, būtų tikrai baisu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius