-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstremaliais šou išgarsėjęs iliuzionistas Andrew Basso parodė tris triukus 15min skaitytojams

Visame pasaulyje pasirodymus rengiantis iliuzionistas Andrew Basso (33 m.) ne kartą žvelgė mirčiai į akis, o jo rizikingi triukai gerina rekordus. Įsitikinti išskirtiniu talentu ir užburiančia magija turi progą ir 15min skaitytojai – išskirtinai naujienų portalui iliuzionistas paruošė tris amą atimančius triukus, kurie nustebins net ir didžiausią skeptiką.
Andrew Basso triukas 15min ir akimirka iš jo pasirodymo
Andrew Basso triukas 15min ir akimirka iš jo pasirodymo / 15min ir Vidapress nuotr.
Temos: 1 Magija

Gruodžio mėnesį Vilniuje viešėjęs pasaulinio garso iliuzionistas Andrew Basso nuo mažens domisi magija, o jo talentas paperka tūkstančius. Vis dėlto šį kelią iliuzionistas pasirinko ne dėl gerbėjų ar pinigų. Jo tikslas buvo vienas – sužavėti savo mamą.

Italijoje augęs, tačiau dėl karjeros pastaruosius ketverius metus JAV gyvenantis Andrew 15min pasakojo, kaip prasidėjo jo karjera.

„Įsivaizduokite mano mamą – aukštą, liekną, porcelianinės odos italę juodais plaukais. Ji visuomet buvo santūri, rimta, tarsi Mirtišė Adams. Kai buvau mažas, kartu su ja apsilankėme mago pasirodyme, o jo triukai mamos akyse uždegė dar nematytą liepsną. Norėjau ir pats jai suteikti tokį jausmą“, – 15min pasakojo iliuzionistas.

Žiūrėkite interviu ir amą atimančius triukus:

VIDEO: Andrew Basso 15min parodė 3 amą atimančius triukus

Andrew Basso visame pasaulyje žinomas dėl savo rizikingų pasirodymų, dėl kurių kiekvieną kartą tenka rizikuoti gyvybe. Taip ilgainiui jis įgavo Ištrūkėjo pavardę, o jo šou sulaukia didžiulių ovacijų.

Vis dėlto jis skaudančia širdimi prisimena 2012-uosius. Tai metais Australijoje, Sidnėjuje, pirmą kartą pasauliui prisistatė magijos trupė „The Illiusionists“, o jo debiutas vos nesibaigė tragiškai. Bandant atlikti vieną rizikingiausių pasirodymų – ištrūkimą iš vandens akvariumo – Andrew Basso nesugebėjo atsirakinti iš antrankių.

„Man niekaip nepavyko nusiraminti, širdis daužėsi neapsakomai. Laimei, kad mano asistentai tai pamatė ir lauku mane ištraukė. Kitu atveju viskas baigtųsi tragiškai“, – 15min pasakojo iliuzionistas.

Interviu 15min Andrew Basso taip pat paruošė tris triukus, kurie nepaliks abejingų. Daugiau pasirodymų magijos trupė „The Illiusionists“ pristatys kovo 1-3 dienomis Vilniuje, kur aštuoni visame pasaulyje žinomi magai žada žiūrovams azartą, juoką ir akimirkas, kai norėsis nusigraužti nagus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius