Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„el Fuego“ pristato naują grupės narį – Gražvydą Staigvilą

Dar kovo mėnesį  grupės „el Fuego“ narys Jonas Sakalauskas tapo Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro vadovu. Jonas perspektyvus, jaunas ir veiklus, tačiau tam, kad būtum geru vadovu, reikia atsiduoti savo darbui visu šimtu procentų. Todėl pasitraukus J.Sakalauskui, grupės „el Fuego“ nariai priėmė sprendimą ieškoti naujo grupės nario.
„el Fuego“
„el Fuego“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Be galo džiaugiamės Jono sėkme. Linkime jam stiprybės ir tikime, kad prisiminimai apie laiką grupėje bus tik patys geriausi. Mes su Jonu visada sutarėme išties gerai, tikimės, kad toks pats bendravimas išliks ir ateityje. O galbūt, kai Jonas turės daugiau laiko, sugrįš į grupę ir toliau džiugins „el Fuego“ gerbėjų širdis“ – kalbėjo R.Spalinskas.

Šie metai ypatingi analogų neturinčiam popklasikos projektui. „el Fuego“ skaičiuoja jau 10-tuosius gyvavimo metus. Ta proga rugpjūčio 7 dieną Palangoje jie rengia iškilmingą jubiliejinį koncertą, kuriame pasirodys ne tik dabartiniai grupės nariai, bet ir patys pirmieji: Jonas Sakalauskas, Eugenijus Chrebtovas, Tomas Pavilionis, o taip pat gerbėjai turės progą išvysti ir išgirsti naująjį grupės narį – Gražvydą Staigvilą, rašoma pranešime spaudai.

Asmeninio albumo nuotr./Gražvydas Staigvilas
Asmeninio albumo nuotr./Gražvydas Staigvilas

Gražvydas – veržlus ir ambicingas vaikinas, kuriam operinis dainavimas yra didelė aistra. Gražvydą žiūrovai pažįsta iš „Lietuvos balso“ , „Muzikinė kaukės“ projektų, taip pat pora metų vaikinas dirbo Vilniaus muzikiniame teatre, o šiuo metu gyvena Kaune ir dirba Kauno muzikiniame teatre.

„Esu laimingas, patenkintas ir degu nekantrumu kuo greičiau pasirodyti su grupe. Manau, kad „el Fuego“ yra unikalus projektas, todėl man didelė garbė būti jo dalimi. Labai tikiuosi, kad nenuvilsiu nei buvusių, nei dabartinių grupės narių bei įgyvendinsiu jų ir mūsų bendrus siekius.“ – sakė Gražvydas Staigvilas.

Taigi, „el Fuego“ kviečia visus į savo jubiliejinį koncertą Palangoje bei į rudenį vyksiančius koncertus 22-juose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.

VIDEO: el Fuego - Žodžiai gyvenimui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius