Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis pakrikštijo dukrą Gaią Marią

Pastaruosius pusę metų motinystės rūpesčiuose paskendusi Erica Jennins vos spėja suktis. Tačiau prieš artėjantį darbų maratoną dainininkė iškėlė gražią šventę – rugsėjo pabaigoje artimųjų ir bičiulių apsupty pakrikštijo dukrą Gaią Marią.
Erica Jennings su dukra Gaia, mergaitės krikštatėviai Caoilfhinna Vėtra Taučiūtė, Antonio Bechtle
Erica Jennings su dukra Gaia, mergaitės krikštatėviai Caoilfhinna Vėtra Taučiūtė, Antonio Bechtle / Asmeninio albumo nuotr.

Du berniukus auginantys Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, birželio pradžioje susilaukė trečios atžalos – porai gimė mergaitė Gaia Maria.

TAIP PAT SKAITYKITE: Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis dukrai davė dvigubą vardą – Gaia Maria

Nors dukrai dar tik keturi mėnesiai, Didžiulių šeima nusprendė ilgiau nelaukti ir pakrikštyti jau dabar. O ir iki spalio pradžios Lietuvoje viešėję seneliai anūkės šventės jokiu būdu nenorėjo praleisti.

Šiai progai Erica ir Jurgis pasirinko šv. Kazimiero bažnyčią. „Gaią pakrikštijo kunigas Antanas Saulaitis. Būtent jis sutuokė mane ir Jurgį Kolumbijoje“, – 15min šypsodamasi pasakojo Erica Jennings.

Asmeninio albumo nuotr./Erica Jennings
Asmeninio albumo nuotr./Erica Jennings

Mažylė buvo aprengta jau šeimos relikvija tampančiu drabužiu, kurį prieš keletą metų Italijoje nupirko Ericos tėvai. „Tą patį rūbą vilkėjo Pranas ir Antanas. Saugosiu jį ir savo anūkams“, – šypsojosi E.Jennings.

Tėvai mergaitės krikštatėviais paprašė tapti Ericos dukterėčią Caoilfhinną Vėtrą Taučiūtę ir puikų šeimos draugą, Lietuvoje gyvenantį perujietį Antonio Bechtle.

„Gaia – labai laimingas ir nuolat patenkintas vaikas. Todėl visą ceremoniją ji stebėjo susidomėjusi ir nė kiek neišsigando liejamo vandens. Jokio verksmo!“, – 15min tikino atlikėja.

Po bažnytinės dalies visi krikštynas stebėję artimieji patraukė į Didžiulių namus – čia smagiai pratęsė susitikimą. Visgi po šių šeimos švenčių Ericai teks susiimti – ji vėl pilna koja žengia į darbus.

Po pusmetį trukusių motinystės atostogų, lapkričio mėnesį jos sugrįžimu taps įspūdingas teatralizuotas koncertas „Istorijos iš Niujorko“, kurį režisuoja „Vilnius City Opera“ komanda su režisieriumi Gediminu Šeduikiu ir meno vadove Dalia Ibelhauptaite.

„Niujorko Brodvėjaus pasirodymus vienai nakčiai parodysime Vilniuje“, – žada E.Jennings, kuri scenoje įkūnys jauną airę, atvykusią į Niujorką ir ambicingai siekiančią karjeros džiazo klube.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jurgio Didžiulio mama Kolumbijoje surengė Ericai Jennings kūdikio sutiktuvių šventę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius