-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika ir Merūnas Vitulskiai: „Išgyvename ir sunkiausią, ir gražiausią laiką“

Du sūnus – metukų ir aštuonių mėnesių Ajų bei septynių mėnesių Herkų auginantys operos solistas Merūnas Vitulskis (33) su žmona Erika (28) sako, kad dabar išgyvena ir sunkiausią, ir gražiausią laiką.
Erika ir Merūnas Vitulskiai su sūnumis Herkumi ir Ajumi
Erika ir Merūnas Vitulskiai su sūnumis Herkumi ir Ajumi / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Nors netrūksta ir bemiegių naktų, ir namie atsirandančios įtampos, pora kol kas puikiai tvarkosi su dviem išdykusiai „špokais“ ir, kol vaikams sueis treji, žada išsiversti be auklių ir darželių. Visada svajojusi turėti būrį vaikų Erika jau galvoja apie dukrą – „kad nebūčiau vien bjauri anyta sūnų žmonoms“.

O kol kas abiem yra ką veikti. Suktis reikia kosminiu greičiu. Kol vienas mažylis dūksta kambaryje, kitas nori pietų miegelio. Paskui abu vienu metu užsimano valgyti: ima kaukti, ir nebežinai, kurį maitinti pirmą.

Net išmoksti, sako Erika, negirdėti vaikų verksmo: „greitai viską darai darai darai... vienam šaukštą, kitam šaukštą, vienam, antram...“.

Merūnas supranta, kad kai yra du mažyliai, daug romantikos nereikia ieškoti. Reikia tiesiog padėti vienas kitam, išleisti pailsėti. „Dabar, kai turiu vaikų, žinau, kad būtent jie yra šeimos pagrindas, nors ir kokių išbandymų suteikia“, – priduria populiarusis tenoras.

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius