-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vitulskienė į Merūno koncertą Vilniuje atvyko tiesiai iš pajūrio

Trečiadienio vakarą LDK Valdovų rūmų kieme vykusio operos solistų Merūno Vitulskio ir Lilijos Gubaidulinos koncerto nepraleido būrys žinomų žmonių, tarp jų – ir M.Vitulskio žmona Erika. Sūnus palikusi ilsėtis pajūryje, E.Vitulskienė leido romantišką vakarą Vilniuje.
Merūnas ir Erika Vitulskiai
Merūnas ir Erika Vitulskiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Opera po žvaigždėmis“ – taip pavadintas svajingas ir romantiškas festivalio „Midsummer Vilnius“ trečiadienio vakaras, kurio metu muzikos garsai užbūrė šimtus LDK Valdovų rūmų kieme apsilankiusių svečių.

Šimtai klausytojų čia susirinko ne be reikalo: susiviliojo paklausyti po žvaigždėmis skambėjusių gražiausių operų arijų.

Apie M.Vitulskio ir L.Gubaidulinos koncertą LDK Valdovų rūmų kieme skaitykite čia.

Renginio nepraleido ir žinomi žmonės: Vladimiras Prudnikovas, Kostas Smoriginas su žmona Dainora, Antanas Vinkus su žmona Danute, Darius Užkuraitis su šeima, Gediminas Jaunius ir kiti.

Koncerte pasirodė ir paties solisto M.Vitulskio žmona Erika Vitulskienė, sausį susilaukusi antro sūnaus.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė

Kaip Žmonės.lt pasakojo M.Vitulskis, jo žmona Erika specialiai dėl koncerto į Vilnių atvyko iš pajūrio, kur šiuo metu apsistojusi visa Vitulskių šeima.

„Vaikai liko pajūryje, su močiute. O žmona norėjo pabėgti nuo rutinos. Man labai smagu, kad ji atėjo. Be to, į koncertą atvyko ir daugiau pažįstamų, draugų, muzikantų. Džiugu, kad nors tokiu būdu galiu su visais pasimatyti. Vis žadėjau žadėjau, kad va, bus vasara, bus laiko, bet vis tiek tik tokiu būdu susitinkame“, – bendraudamas su Žmonės.lt sakė M.Vitulskis.

Dainininkas atviravo, kad artimų žmonių veidus vasarą mato retai, mat netrūksta darbo: „Su žmona kaip tik kalbėjome, kad net kiek pikta. Sunku atrasti laiko viskam – ir šeimai, ir darbui. Atrodytų, vasarą nevažiavau į užsienį, nors ir turėjau kvietimą į Prancūziją, bet vis tiek... Sakiau, kad vasarą skirsiu vaikams, o nė velnio – vis tiek darbas. Taip natūraliai gaunasi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius