-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotinio modelio Katie Price apvogta Elvyra Monginienė pagalbos kreipėsi į populiarų Anglijos šou

Užsienio žiniasklaidoje plačiai nuaidėjusi kaunietės papuošalų kūrėjos Elvyros Monginienės istorija, panašu, netrukus pasieks kulminaciją. Prekės ženklo „Elvyra Design“ įkūrėja su ja apgavusia britų TV žvaigžde ir modeliu Katie Price nusprendė kovoti taip, kaip žvaigždė supranta geriausiai – televizijos pagalba.
Elvyra Monginienė ir Katie Price
Elvyra Monginienė ir Katie Price / Asmeninio albumo ir VidaPress nuotr.

Šių metų sausio mėnesį prasidėjusi istorija tapo tikru detektyvu. 1 mln. 800 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti Katie Price pasižadėjo reklamuoti „Elvyra Design“ papuošalus, tačiau ji ne tik pasisavino dizainerės darbus, bet ir neįvykdė susitarimo.

K.Price buvo nusiųstos trys poros auskarų, daugiau nei 1000 svarų kainuojanti apyrankė, tačiau pažadėjusi šiuos papuošalus pristatyti savo socialiniuose tinkluose, ši dingo tarsi į vandenį.

Elvyra Monginienė dabar sako, kad jei ne pačios iniciatyva, šviesos tunelio gale dar ilgai nesimatytų.

„Sulaukiau labai daug laiškų iš Anglijoje gyvenančių žmonių, kurie ragino imtis veiksmų, kreiptis į policiją ar į teismą. Paklausiau ir trims savaitėms išskridau į Angliją. Vis dėlto ten nuvykus man patarė į policiją nesikreipti, nes mano pareiškimas tiesiog nuguls į šūsnį kitų. Man buvo pasakyta, kad dėl didelės apkrovos jie greitu metu tiesiog neras laiko“, – 15min pasakoja moteris.

Taip netikėtai papuošalų kūrėja rado kitą būdą. Anglijoje gyvenantis lietuvis moteriai pasiūlė kreiptis į jau ne vieną sezoną skaičiuojanti populiarų televizijos šou „Can't Pay? We'll Take it Away!“ ( „Negalite mokėti? Mes atsiimsime“).

Principas paprastas – į skolų turintį asmenį kreipiasi antstolių kontora, kurie informuoja, jog jis turi kelias savaites ištaisyti situaciją. Jei per nurodytą laiką pinigai negrąžinami, šalia namų durų pasirodo gausi televizijos komanda.

„Elvyra Design“ nuotr./Elvyra Monginienė
„Elvyra Design“ nuotr./Elvyra Monginienė

Elvyra Monginienė paklausė patarimo ir susitiko su antstoliais, kuriems pateikė visą turimą informaciją. Netrukus E.Monginienė sulaukė žinios, jog duomenų pakanka, kad jie imtųsi realių veiksmų prieš Katie Price.

Už šią paslaugą reikėjo susimokėti nedidelį mokestį, tačiau situacija kaipmat pajudėjo. Anstolių kompanijos atstovas oficialiu laišku kreipėsi į Katie Price, paraginę jos nesnausti. Jei ji kitą savaitę nesumokės skolos, jos laukia visuotinė gėda.

Elvyros Monginienės žiniomis, laiškas suveikė – penktadienį, rugpjūčio 24-ąją, Katie Price vaikų auklė pranešė, jog ši sumokės visus pinigus. Kodėl auklė? Panašu, jog nuo Katie Price nusisuko su ja anksčiau dirbę atstovai, teigę, kad nebegali patys susitvarkyti su kliente. Tad Katie Price asmeninius reikalus šiuo metu tvarko vaikų auklė.

„Kadangi Katie Price šiuo metu atostogose, iš jos vaikų auklės gavau oficialius laiškus, kuriuose teigiama, kad ji tikrai sumokės pinigus“, – sako Elvyra.

Žinoma, išlieka tikimybė, jog Katie Price savo žodžio ir vėl nesilaikys, tokiu atveju situaciją į rankas perimtų šou „Can't Pay? We'll Take it Away!“ komanda.

„Nerijus&Gintarė photography“ ir Reuters/Scanpix nuotr./Elvyra Mongienienė ir Katie Price
„Nerijus&Gintarė photography“ ir Reuters/Scanpix nuotr./Elvyra Mongienienė ir Katie Price

Tiesa, Elvyros Monginienės žiniomis, britų žvaigždė paskelbė asmens bankrotą. Atsižvelgdama į šį faktą papuošalų kūrėja net nereikalavo pinigų už patirtus rūpesčius. E.Monginienė kitą savaitę tikisi atgauti pinigus tik už papuošalus, tai yra – 1250 eurų.

Ir nors į tokią situaciją niekas nenoriu patekti, Elvyra Monginienė nuoskaudos nejaučianti. „Nebandysi – negyvensi. Kiekvienas gali apgauti, nesi apsaugotas nuo tokių situacijų. Tik vieną galiu pasakyti – visi labai greitai nuleidžia rankas. Aš – ne. Kovojau iki galo, nes man pinigai tikrai nekrenta iš dangaus.

Ir kovojau taip garsiai ne dėl to, kad norėčiau daugiau reklamos. Tikrai ne. Man, kaip kūrėjai, tikrai nesmagu, kad mane išdūrė, o Katie Price nėra tas žmogus, kuriam noriu kurti. Gavau pamoką, kad tokio pobūdžio moteris kaip Katie Price nėra mano tikslinė auditorija. Mano klientės yra kitokios“, – sako moteris.

Elvyra džiaugiasi, kad ši istorija jai parodė, kad netrūksta ir daug geranoriškų žmonių. „Buvau ilgą laiką įsitikinusi, kad Anglijoje gyvenantys lietuviai nėra linkę padėti vieni kitiems. Įsitikinau priešingai. Nors kartais vieni kitiems negailime piktų žodžių, sunkiose situacijose lietuviai apsijungia ir padeda vieni kitiems. Nors kokie maži esame, padedame vieni kitiems“, – džiaugiasi papuošalų kūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius