Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Evelina Sašenko: „25-eri – tai tik gyvenimo pradžia“

Puikiai nusiteikusi dainininkė Evelina Sašenko liepos 26-ąją džiaugėsi ne tik saulėtu vasarišku oru, bet ir gimtadienio sveikinimų lavina. 25-erių sulaukusi atlikėja tikino, kad šįsyk neapsieis ir be šventės gamtoje su bičiulių kompanija.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Evelina Sašenko

Humoro jausmo nestokojanti Evelina juokavo, kad per tokį „baisų jubiliejų“ dėl amžiaus jau sulaukia palinkėjimų „sveikatos“. Vėliau kiek surimtėjusi mergina Žmonės.lt pasakojo, kad šventės progą pas ją į kaimą, kur šiuo metu leidžia laiką, sugužės daugybė draugų. „Kepsime mėsą, valgysime. Tikiuosi, kad šoksiu iki ryto ir bus labai smagu!“ – pakiliai kalbėjo E.Sašenko.

Anot jos, tai, kad gimtadienis yra ketvirtadienį – ne kliūtis švęsti. „Mano visi draugai, kaip ir aš, bedarbiai, tai visi nedirbam ketvirtadieniais ir mums diena švęsti kaip tik“, – juokėsi Evelina. Atlikėja prisipažino, kad per gimtadienį jai mieliausi nuoširdūs draugų sveikinimai ir jų dainos, o ne dovanos. „Man maloniau, kad žmogus mane prisimena, nei kad gauti iš jo dovaną. Ne dovanos teikia laimę“, – svarstė ji.

Pati Evelina 25-metį vadina pačiu gyvenimo startu. „Vis pagalvoju, gal jau suaugti reikėtų, bet kuo toliau, tuo labiau vaikėju... Kai dabar prisimenu 20-ąjį gimtadienį net keista. Tada galvojau, kad aš jau didelė, reikia šeimą kurti... O dabar suprantu, kad dar tik gyvenimo pradžia. Viskas keičiasi. Sensti ir jaunėji!“ – šmaikštavo dainininkė.

E.Sašenko pasakojo šią vasarą jau spėjusi pabuvoti prie jūros. „Kur koncertai nuneša, ten ir būnu – ir Palangoje, ir Lenkijoje, ir Vilniuje“,  – sakė ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius