Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Sašenko: „Nuo vaikystės žinojau, kad dainuosiu“

Šešiskart „Dainų dainelės“ laureatė Evelina Sašenko pirmą kartą šiame konkurse pasirodė būdama šešerių. Žinoma Lietuvos atlikėja prisipažįsta jau tuomet žinojusi, kad taps dainininke ir nuo pat mažumės tvirtai bei užtikrintai žengė scenos link.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / „Publicum“ nuotr.

„Visą gyvenimą einu tuo pačiu keliu ir niekada neturėjau stiprių minčių apie kitas profesijas. Esu ne kartą sakiusi, jog muzika man yra viskas. Scenoje jaučiuosi geriausiai ir neįsivaizduoju savęs kitur,“ – patikina E.Sašenko.

Pasak Evelinos, stebint iš šalies, dainininko veikla atrodo labai lengva: „Daugelis mano, jog scenos atlikėjai tik gražiai atrodo, pašoka ar padainuoja ir išeina ilsėtis. Niekas nesusimąsto, kiek mes nuveikiam, kol išeinam ant scenos.“

Puikią galimybę pamatyti dainininko kasdienybę iš arti ir praleisti dieną su Evelina Sašenko turės konkurso „Kas lieka už kadro?“ laimėtojas. Konkurse kviečiami dalyvauti norintys save išbandyti žurnalisto ir fotografo  amplua. Laimėtojas turės galimybę ne tik pabendrauti su Lietuvos įžymybe, bet ir išmėginti išmanųjį fotoaparatą, kuriuo bus įamžinamos atlikėjos dienos akimirkos.

„Man pačiai labai įdomu, kokius dienos momentus užfiksuos kito žmogaus akys ir objektyvas. Manau, kad tai puiki galimybė pamatyti kitą profesiją iš arti. Kiekvienam, kuris dar tik renkasi savo gyvenimo kelią ar galvoja apie būsimą profesiją, linkiu surasti tokį darbą, kuris būtų malonumas. Taip, kaip man dainavimas“, – kalbėjo dainininkė.

Konkurso sąlygas ir daugiau informacijos galima rasti „Samsung Lietuva“ Facebook paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius